Ένα master class μύησης στη γεύση (14/11)

To Τhymare συναντά τον Χρήστο Ζαμπούνη για ένα ‘’master class’’ μύησης στη γεύση! Οι θεματικές βραδιές στο Thymare συνεχίζονται, την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου. Το Thymare φιλοξενεί τον Χρήστο Ζαμπούνη για ένα ‘’master class’’ βασισμένο στις ιδιαίτερες γεύσεις & στη γαστριμαργική  κουλτούρα του εστιατορίου. Πώς καθόμαστε σε ένα εστιατόριο; Ποιά είναι τα πιο συνηθισμένα λάθη που […]

Parallaxi
ένα-master-class-μύησης-στη-γεύση-14-11-31492
Parallaxi
werty.jpg

To Τhymare συναντά τον Χρήστο Ζαμπούνη για ένα ‘’master class’’ μύησης στη γεύση!

Οι θεματικές βραδιές στο Thymare συνεχίζονται, την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου. Το Thymare φιλοξενεί τον Χρήστο Ζαμπούνη για ένα ‘’master class’’ βασισμένο στις ιδιαίτερες γεύσεις & στη γαστριμαργική  κουλτούρα του εστιατορίου.

Πώς καθόμαστε σε ένα εστιατόριο; Ποιά είναι τα πιο συνηθισμένα λάθη που κάνουμε στο τραπέζι; Πώς τρώμε τη σούπα, τα σπαράγγια και το ψάρι;

Ο Χρήστος Ζαμπούνης έρχεται για μία μόνο βραδιά στο Thymare του Makedonia Palace και μας μυεί στους κανόνες ορθής γαστριμαργικής συμπεριφοράς μέσα από ένα ειδικό μενού 4 πιάτων που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον Executive Chef Γιώργο Παπαδόπουλο.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Απαιτείται κράτηση στο 2310 897 362.

Special menu 4 πιάτων, με 1 ποτήρι κρασί: 30 €

ΜΕΝΟΥ

Κρέμα από κουνουπίδι, χτένια μαριναρισμένα με λάιμ και ανθό αλατιού, πούδρα ελιάς, τεμπούρα από κουνουπίδι και βραχάκια  λαδιού από κάρυ *** Πράσινα σπαράγγια, αβγό ποσέ, γαρίδες βρασμένες σε ζωμό από λεμονόχορτο και “χιόνι” από τυρί ‘’cottage’’ *** Ψητό φιλέτο σολομού μαριναρισμένο με τζίντζερ και  λεμόνι, πουρέ από αρακά, μουσελίν από φινόκιο και σάλτσα από αγριομάραθο *** Ποικιλία από σπιτικά σορμπέ, σάλτσα από φρούτα του δάσους και ζελέ από μάνγκο – βασιλικό

Με την υποστήριξη του ADORE

‘’Thymare’’ Sea Food Pleasure

*14/11, Thymare, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ, Λεωφ. Μεγάλου Αλεξάνδρου 2, Ώρα προσέλευσης: 21.00, Ώρα έναρξης: 21.30

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα