Ένα μεγάλο event γαστρονομίας φέρνει δωρεάν masterclasses με διάσημους επαγγελματίες
Το μεγαλύτερο γαστρονομικό event του είδους του, που ετοιμάζεται στην καρδιά της πόλης και ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό!
3 Μέρες, 18 Εισηγητές, 5 Αστέρια Michelin, 49 Master-Classes 102 Εκπαιδευτικές ώρες, 2.500 Ανοιχτές συμμετοχές
Τι συνιστούν όλα αυτά;
Το μεγαλύτερο γαστρονομικό event του είδους του, που ετοιμάζεται στην καρδιά της πόλης και ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό!
Κι αυτό καθώς με αφορμή τη συμπλήρωση των 20 χρόνων από τη δημιουργία της ειδικότητας “Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης”, o Εκπαιδευτικός Όμιλος ΔΕΛΤΑ διοργανώνει στη Θεσσαλονίκη το μεγάλο επετειακό event «Gastronomy & Hospitality | Premium Masterclasses», μια σειρά δωρεάν σεμιναρίων από καταξιωμένους επαγγελματίες.
Στο πλαίσιο του event, καταξιωμένοι διεθνούς φήμης επαγγελματίες από το χώρο της Γαστρονομίας και του Τουρισμού, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα βρεθούν στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ και για να παρουσιάσουν τις μοναδικές τους τεχνικές και την εμπειρία τους.
Είναι η πρώτη φορά που ένας εκπαιδευτικός οργανισμός στην Ελλάδα διοργανώνει εκδήλωση τέτοιου βεληνεκούς με δωρεάν συμμετοχή.
Άλλωστε, το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ πρώτο, εισήγαγε στα προγράμματα του Υπουργείου Παιδείας την ειδικότητα «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης» το 1998. Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΔΕΛΤΑ, με 47 χρόνια ισχυρής παρουσίας στα ελληνικά εκπαιδευτικά δρώμενα, δραστηριοποιείται σε 4 πόλεις, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα & Πάτρα, και αριθμεί περισσότερους από 9.000 ενεργούς σπουδαστές, 50.000 αποφοίτους, 1.100 καθηγητές και 250 άτομα διοικητικό προσωπικό.
Τα Masterclasses θα διεξαχθούν από την Πέμπτη 8 έως και το Σάββατο 10 Μαρτίου στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, στην οδό Ερμού 45. Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι φόρμες δήλωσης δωρεάν συμμετοχής έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα: http://masterclasses.delta-iek.gr/
Εισηγητές: Arnaud Bignon, Rolf Murner, Γιάννης Παρίκος, Μανώλης Στήθος, Χρήστος Ζαμπούνης, Katsu Hanamure, Δημήτρης Παμπόρης, Ντίνα Νικολάου, Γιακαλής Παναγιώτης, Senol Yeter, Γεωργία Αμπελακιώτου, Jan Charles Metayer, Γιάννης Κιόρογλου, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Μιχάλης Καγιάννης, Βογατσικού 3, Ellinair
Δείτε το πρόγραμμα εδώ: Masterclasses Program
Η εκδήλωση διοργανώνεται υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, της Αντιδημαρχίας Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, του Thessaloniki Food Festival και της Λέσχης Αρχιμαγείρων Β. Ελλάδος.
Βρείτε το Facebook event της εκδήλωσης ΕΔΩ