Η γευστική εμπειρία στη φύση που θα απογειώσει την δεύτερη Κυριακή του Νοεμβρίου
Λίγα λεπτά από το κέντρο της Θεσσαλονίκης.
“Από τον σπόρο… στο πιάτο”. Αυτό είναι το μότο για την ερχόμενη Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Μια γευστική και ταυτόχρονα ενημερωτική εμπειρία θα απογειώσει την πιο αγαπημένη ημέρα της εβδομάδας. Ένα ραντεβού με μία όμορφη δράση σε ένα φανταστικό, πράσινο περιβάλλον. Είστε έτοιμοι;
Πιο συγκεκριμένα, το ΠΕΛΙΤΙ Θεσσαλονίκης οργανώνει την δράση “Από τον σπόρο… στο πιάτο” την Κυριακή 11 Νοεμβρίου στις 12 το μεσημέρι, στα θερμοκήπια της AgriHerb στα Βασιλικά λίγα λεπτά από τη Θεσσαλονίκη.
Στην εκδήλωση θα παραβρεθεί και ο Rishiraj Ramaswamy. Ακτιβιστής και μεταπτυχιακός φοιτητής από το πανεπιστήμιο του Slow Food της Ιταλίας, σε ένα ζωντανό τραπέζι, όπου όσοι βρεθούν εκεί θα γευτούν παντρέματα γεύσεων, θα πιουν και θα μιλήσουν για παραδοσιακές ποικιλίες και θα λύσουν όλες τους τις απορίες που τυχόν έχουν καθώς στο τραπέζι θα παρευρεθούν και παραγωγοί.
Φυσικά, εκδήλωση ΠΕΛΙΤΙ χωρίς μοίρασμα σπόρων δεν γίνεται, οπότε όσοι το ζήσουν θα φύγουν και με τους σπόρους τους.
*Κυριακή 11 Νοεμβρίου, στις 12.00, στο Agriherb