Agenda

SKG TASTE ME: Ο Σελίμ επιστρέφει Θεσσαλονίκη και μαγειρεύει στο Οβάλ!

Tα γαστρονομικά events που δεν πρέπει να χάσεις στη Θεσσαλονίκη.

Parallaxi
skg-taste-me-ο-σελίμ-επιστρέφει-θεσσαλονίκη-και-542630
Parallaxi

SKG TASTE ME, η στήλη της Parallaxi. H ομάδα του parallaximag.gr συγκεντρώνει τα γαστρονομικά νέα της εβδομάδας στη Θεσσαλονίκη. Events, openings, γευσιγνωσίες και ειδικά μενού που μπορείτε να απολαύσετε ή γευστικές εμπειρίες που δεν πρέπει να χάσετε. Γιατί τα πραγματικά MUST της γαστρονομικής σκηνής στη Θεσσαλονίκη, ανεβαίνουν μόνο εδώ.

O Σελίμ Σελτζούκ επιστρέφει και μαγειρεύει στο Οβάλ, εδώ όπου όλα ξεκίνησαν για τον ίδιο

Στην πόλη από όπου ξεκίνησαν όλα όπως λέει και ο ίδιος και σε ένα αγαπημένο του σημείο, το Οβάλ, το στέκι στην γειτονιά του Λευκού Πύργου επιστρέφει ο διάσημος μετά και από τη συμμετοχή του στο MasterChef, Σελίμ. Το Μενού του Σελίμ για το ΟΒΑΛ περιέχει: Λαχματζούν, αυθεντικά αρνίσια κεμπάπ, χουνκιάρ μπεγιεντί, σαλάτες της Ανατολής, κιουνεφέ και μπακλαβάς.

Ο ίδιος λέει για την επιστροφή του στο Οβάλ:

«Έρχομαι με μεγάλη χαρά στη Θεσσαλονίκη, Τρίτη και Τετάρτη 4 και 5 Φεβρουαρίου. Θα μαγειρέψω για εσάς, στο αγαπημένο μου Οβάλ, στο Λευκό Πύργο, εδώ απ όπου ξεκίνησα, ανάμεσα σε ανθρώπους που γεύτηκαν για πρώτη φορά την κουζίνα μου, ενθουσιάστηκαν με την μαγειρική μου και ενθάρρυναν το ταλέντο μου. Ακόμα και στην πρεμιέρα του νέου Master Chef, το μυαλό μου, η καρδιά μου, είναι στην πόλη απ όπου άρχισαν όλα. Σας περιμένω, μεσημέρι η βράδυ στο Οβάλ, με σαγηνευτικές γεύσεις από την Ανατολή και κουβέντα. Κλείστε το τραπέζι σας και αφήστε τα άλλα σε μένα.»

*Τρίτη και Τετάρτη 4 και 5 Φεβρουαρίου 2020, στο Οβάλ (Φιλ. Εταιρείας 1), Τ. 231 025 4533, Facebook

rOOTS goes ASIAN Street Food

Από το Βιετνάμ, στην Ινδονησία, στις Φιλιππίνες και από εκεί στην Ταϊλάνδη και… η νέα μας περιπλάνηση στις γεύσεις του κόσμου έρχεται την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου με προορισμό την Ασία και την πεντανόστιμη κουζίνα της, στην street food χορτοφαγική της εκδοχή, μέσα από τη ματιά του chef Γιώργου Τσολερίδη!

*13 Φεβρουαρίου 2020, στις 12:30, στο rOOTS Vegan Vegetarian Place | Μπαλάνου 4-6 Πλ. Άθωνος Θεσσαλονίκη, Τ. 231 026 8063, Facebook

Saint Tryphon Festival με τα κρασιά του Κτήματος Γεροβασιλείου στο Salonica Restaurant

Το Makedonia Palace Hotel σας προσκαλεί να γιορτάσετε τον Άγιο Τρύφωνα προστάτη της αμπελουργίας, με ένα special μενού εμπνευσμένο από τον Executive Chef Σωτήρη Ευαγγέλου, σε συνδυασμό με κρασιά του Κτήματος Γεροβασιλείου, Σάββατο 1 Φεβρουαρίου στις 20:30 στο Salonica Restaurant!

Μενού : Κρέμα από καλαμπόκι και τραγανό spring roll με καβούρι ΚΤΗΜΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΕΙΟΥ VIOGNIER 2018 Σπιτικό ραβιόλι με κάστανο, κρέμα αυγού & τρούφα ΚΤΗΜΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΕΙΟΥ CHARDONNAY 2018 Λαυράκι & γαρίδες με τρυφερά πράσα & σελινόριζα, ‘’αυγολέμονο’’ ΚΤΗΜΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΜΑΛΑΓΟΥΖΙΑ 2019 Σιγοψημένο μοσχαρίσιο κότσι σε κόκκινο κρασί με σιτάρι & άγρια μανιτάρια | ΚΤΗΜΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΕΙΟΥ AVATON 2017 Μπάρα σοκολάτας με καραμελωμένους ξηρούς καρπούς σε κουλί από φρούτα του δάσους | ΜΑΛΑΓΟΥΖΙΑ ΟΨΙΜΟΥ ΤΡΥΓΟΥ ΚΤΗΜΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 2016

Τιμή ανά άτομο 45€

*Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020, Salonika Restaurant Makedonia Palace (M. Aλεξάνδρου 2), Για περισσότερες πληροφορίες ή κρατήσεις καλέστε στο 2310 897197

VALENTINE’S DAY στο Hyatt Regency Thessaloniki Ambrosia restaurant 

Αφιερώστε το χρόνο που σας αξίζει και απολαύστε μοναδικές στιγμές στο ειδυλλιακό περιβάλλον του εστιατορίου Αμβροσία. Η υπέροχη Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει! Το Hyatt Regency Thessaloniki σας υποδέχεται με ιδιαίτερη χαρά και σας μεταφέρει στο μαγικό κόσμο της αγάπης και της τρυφερότητας. Χαρείτε την ξεχωριστή και ρομαντική βραδιά της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου σε μια ονειρική ατμόσφαιρα με διάχυτη ζεστασιά, ερωτισμό υπό του ήχους σαξόφωνου. Απολαύστε εξαιρετικές γαστριμαργικές διαδρομές με ποιότητα υπηρεσιών πέντε αστέρων.

ΜΕΝΟΥ Μαρινάτος σολομός κρέμα αψέντι, αβοκάντο, χαβιάρι **** Ριζότο ιβίσκου με γαρίδα πιπερόριζα, τσιπς παλαιωμένης γραβιέρας **** Σορμπέ βατόμουρο ζελέ κιρ ρουαγιάλ **** Φιλέτο μοσχαρίσιο με καπνιστό παντζάρι, πουρέ πατάτας σος κρασιού αρωματισμένη με κακάο **** Σοκολάτα & τρούφα παγωτό καπουτσίνο **** Καφές ή τσάι

Τιμή: 63€ ανά άτομο Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ένα μπουκάλι κρασί ανά ζευγάρι (κόκκινο, λευκό ή ροζέ) Κτήμα Γεροβασιλείου, Welcome Drink: ποτήρι σαμπάνια Veuve Cliquot ένα κόκκινο τριαντάφυλλο για κάθε κυρία

*14 Φεβρουαρίου 2020, Hyatt Regency Thessaloniki Ambrosia restaurant, Κρατήσεις: 2310 401295, dine.hrthessaloniki@hyatt.com

#TAGS
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα