Agenda

SKG TASTE ME: Σπέσιαλ Μενού για μια μέρα και σούπερ Guest Bartending σε αγαπημένη μπάρα

Γαστρονομικά events στη Θεσσαλονίκη που δεν πρέπει να χάσεις.

Parallaxi
skg-taste-me-σπέσιαλ-μενού-για-μια-μέρα-και-σούπε-519609
Parallaxi
Κεντρική Εικόνα Facebook Page @ Giulietta Spritzeria

SKG TASTE ME, η στήλη της Parallaxi. H ομάδα του parallaximag.gr συγκεντρώνει τα γαστρονομικά νέα της εβδομάδας στη Θεσσαλονίκη. Events, openings, γευσιγνωσίες και ειδικά μενού που μπορείτε να απολαύσετε ή γευστικές εμπειρίες που δεν πρέπει να χάσετε. Γιατί τα πραγματικά MUST της γαστρονομικής σκηνής στη Θεσσαλονίκη, ανεβαίνουν μόνο εδώ.

Guest Bartending | Tina Sardis (Brand Ambassador, Mosaiko) στην Giulietta Spritzeria

H brand ambassador του Amaro Montenegro και Select Bitter Aperitif, θα βρίσκεται πίσω από την μπάρα της Giulietta, για να μας δώσει το δικό της στίγμα στα aperitivo cocktails. H Τina Sardis βρίσκεται στο χώρο της εστίασης σχεδόν 15 χρόνια. Ξεκίνησε ως σερβιτόρος, συνέχισε ως υπεύθυνη του σέρβις και η εξέλιξη στο χώρο του bartending την έχει βάλει πίσω από το μπαρ του Mosaiko cocktail bar της Αθήνας για περισσότερα από επτά χρόνια. Χρησιμοποιεί πάντα τη λέξη «μπάρμαν» για να δηλώσει την ιδιότητά της και διασκεδάζει με τις εκφράσεις των ανθρώπων όταν αυτοχαρακτηρίζομαι έτσι.

Στη Giulietta Spritzeria θα ετοιμάσει για εσάς τέσσερις γλυκόπικρες επιλογές aperitivo cocktail:

– Venetian Spritz (Select liquer bitter, Prosecco, 2 cent plain) – Select & Tonic (Select liquer bitter, 3 cents tonic water) – Monte Tonic (Amaro Montenegro, 3 cents tonic water) – Montenegroni (Αmaro Montenegro, Select bitter liquer, London dry gin)

*Πέμπτη 28 Νοεμβρίου, 19:00, στη Giulietta Spritzeria (Π.Πατρών Γερμανού 33), Τ. 2310 242020, Facebook Event 

Chef stories gourmet προϊόντα στο Χάρτη των Γεύσεων

Οινοποιοί, αποσταγματοποιοί και εισαγωγείς από όλη την Ελλάδα, πληθώρα πολύ ενδιαφέροντων παράλληλων εκδηλώσεων, μαρμελάδες και chutneys Chef stories σας περιμένουν για ένα γευστικό διήμερο στο κέντρο της πόλης.

Η λίστα των εκθετών: https://www.mapofflavours.gr/el/exhibitors/

*Σάββατο 30/11 & Κυριακή 1/12/2019, 12.00-20.00, στο Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννης Βελλίδης στη ΔΕΘ, Το stand Chef stories : C4 (δίπλα στην είσοδο), Εισιτήριο: 8€ | Εισιτήριο 2 ημερών: 14€, Facebook Event

Guest Bartending | Tina Sardis (Brand Ambassador, Mosaiko)

To Oinovate υποδέχεται το αγαπημένο Γαστροδρόμιο εν Ολύμπω. Λιτόχωρο. σε μια βραδιά αφιερωμένη στην γαστρονομία και τον Ελληνικό αμπελώνα. Ο απολαυστικός Ανδρέας Γάβρης δημιουργεί ένα μενού με ιδιαίτερους συνδυασμούς και ο Κωνσταντίνος Ατματζίδης απογειώνει το δείπνο με εξαιρετικές επιλογές κρασιού.

*Την Τρίτη 03/12 με ώρα προσέλευσης 20:30 και έναρξη στις 21:00 στο Oinovate (Συγγρού 5), Τ. 231 401 3774, Η τιμή είναι 55€/το άτομο. Facebook Event

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα