Κινηματογράφος

Οι νέες ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα (21-27/9)

Από τους «Αναλώσιμους» μέχρι... το «After» - Δείτε όσα έρχονται στην μεγάλη οθόνη.

Parallaxi
οι-νέες-ταινίες-που-κάνουν-πρεμιέρα-αυ-1059312
Parallaxi

Μία νέα βδομάδα γεμάτη ωραίες προβολές έφτασε!

Δες όσα έρχονται στην μεγάλη οθόνη, πάρε τους αγαπημένους σου και πήγαινε στα σινεμά της πόλης.

Οι αναλώσιμοι 4

Στην τέταρτη περιπέτειά τους, οι «Αναλώσιμοι» αποτελούν την τελευταία γραμμή άμυνας του κόσμου, η ομάδα που αναλαμβάνει δράση την ύστατη στιγμή. Αυτή τη φορά, το στιλ και οι τακτικές της νέας γένιας «αναλώσιμων» θα δώσουν νέο νόημα στη φράση «νέο αίμα».

Σκηνοθεσία: Scott Waugh

Παίζουν: Jason Statham, 50 Cent, Megan Fox

*Cineplexx, Αίθουσα 3: Πεμ-Τετ: 18:40, 20:45, 22:50

*Village, Αίθουσα 1: ΤΕΤ : 23.30, Αίθουσα 6: ΠΕΜ έως ΤΕΤ : 19.15-22.00, Αίθουσα 10: ΠΕΜ έως ΤΕΤ : 22.30 

Κάρμεν

Η Κάρμεν, μια σαγηνευτική νεαρή τσιγγάνα, αφήνει πίσω την οικογένεια και την κοινότητά της για να ξεφύγει από ένα μεξικανικό καρτέλ. Φεύγει στις ΗΠΑ, ονειρευόμενη ασφάλεια και ελευθερία. Αιχμαλωτίζεται από έναν πράκτορα της περιπολίας των συνόρων που προσπαθεί να τη σκοτώσει. Συγκλονισμένος από αυτή τη βία, ένας άλλος αστυνομικός, ο Έινταν, σώζει την Κάρμεν και τη βοηθά να δραπετεύσει. Βρίσκεται γοητευμένος από το πάθος, το ελεύθερο πνεύμα και τη θέληση της Κάρμεν να αγωνιστεί για την ελευθερία. Συμφωνεί να την πάει στο Λος Άντζελες και στον δρόμο η έλξη του γι’ αυτήν μεγαλώνει. Ο Έινταν επίσης ονειρεύεται μια νέα ζωή απαλλαγμένη από τις σκιές του παρελθόντος. Μαζί θα ακολουθήσουν την καρδιά τους. Ξέρουν ότι δεν υπάρχει γυρισμός.

Σκηνοθεσία: Benjamin Millepied

Παίζουν: Melissa Barrera, Paul Mescal

*ΕΛΛΗΝΙΣ, Προβολές: 21:00, εκτός Τετάρτης

After 5 

Ο Χάρντιν βρίσκεται σε δύσκολη θέση και παλεύει να κινηθεί μπροστά. Κολλημένος στη σκέψη του, δεν κάνει βήματα με τη συγγραφή και προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ του χωρισμού με την Τέσα. Ταξιδεύει τότε στην Πορτογαλία αναζητώντας κάποια που είχε αδικήσει στο παρελθόν, αλλά και για να βρει τον δικό του εαυτό. Πάντα όμως στον νου του είναι να κερδίσει πίσω την Τέσα, αλλά συνειδητοποιεί ότι πρώτα πρέπει να αλλάξει ο ίδιος.

Σκηνοθεσία: Castille Landon

Παίζουν: Hero Fiennes Tiffin, Josephine Langford

*ΕΛΛΗΝΙΣ, Προβολές: 19:25, εκτός Τετάρτης

*Cineplexx, Αίθουσα 2: Πεμ-Τρι: 18:00, 20:00, 22:00, Τετ: 18:00, Αίθουσα 7: Πεμ-Τετ: 19:00

*Village, Αίθουσα 2: ΠΕΜ έως ΤΡΙ : 20.20, Αίθουσα 3: ΤΕΤ : 18.20, Αίθουσα 7: ΠΕΜ έως ΤΕΤ : 17.10-19.30-21.40, Αίθουσα 10: ΠΕΜ, ΠΑΡ, ΔΕΥ, ΤΡΙ, ΤΕΤ : 19.45, ΣΑΒ έως ΚΥΡ : 14.30-19.45

Το βιβλίο των θαυμάτων 

Ελπίζοντας πως θα κάνει τον κωματώδη γιο της να αισθανθεί πόσο όμορφη είναι η ζωή και να ξυπνήσει, μια μητέρα πραγματοποιεί ένα-ένα τα 10 πράγματα που ήθελε να κάνει, σύμφωνα με το ημερολόγιό του με τίτλο “πριν το τέλος του κόσμου”.

Σκηνοθεσία: Lisa Azuelos

Παίζουν: Alexandra Lamy, Muriel Robin

*Μακεδονικόν, Προβολές: 18:30

Μάβκα: Το Ξωτικό του Δάσους

Από αμνημονεύτων χρόνων, τα αχανή δάση της Ουκρανίας κρύβουν αμέτρητα μυστικά και ανεξιχνίαστα μυστήρια. Αποτελούν το σπίτι μυθικών πλασμάτων που κατοικούν ανάμεσα σε αρχαία δέντρα, φυλάσσοντας πιστά το ιερό τους βασίλειο. Η Μάβκα είναι μια Ψυχή του Δάσους και η πρόσφατα επιλεγμένη Φύλακάς του. Η κύρια αποστολή της είναι να προστατεύσει το Δάσος και την ιερή Καρδιά του – την ίδια την Πηγή της Ζωής – από οποιαδήποτε επίθεση ή εισβολή, συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων. Ο Λούκας είναι ένα γνήσιο χωριατόπαιδο, με μεγάλη αγάπη για τη μουσική που διοχετεύει το ταλέντο του στο ξύλινο φλάουτό του ενώ ονειρεύεται να αφιερώσει τη ζωή του σε αυτό το πάθος. Και η μουσική του Λούκας δημιουργεί κάτι μοναδικό: η Μάβκα και ο Λούκας συναντιούνται και ερωτεύονται.

Από την αρχή, η σχέση τους αντιμετωπίζει δυσκολίες, αλλά τα εμπόδια γίνονται ακόμη μεγαλύτερα όταν η φιλήδονη Κυλίνα καταφτάνει, ισχυριζόμενη ότι είναι κληρονόμος ενός παλιού πριονιστηρίου στην άκρη του Δάσους και υπόσχεται στους χωρικούς όλα τα πλούτη της βιομηχανικής προόδου που φέρνει από το εξωτερικό. Αυτό δεν είναι παρά μια πρόφαση για να κρύψει τον πραγματικό της σκοπό: να αποκτήσει την Καρδιά του Δάσους (ευελπιστώντας εγωιστικά να μείνει για πάντα νέα και όμορφη) — που δεν είναι άλλη από την ίδια τη Μάβκα, η οποία είναι ήδη ευάλωτη λόγω των συναισθημάτων της για τον Λούκας. Για να φτάσει στη Μάβκα, η Κυλίνα κρατά τον Λούκας ως όπλο της και σκορπίζει θυμό και φόβο στις καρδιές των χωρικών. Θα καταφέρει η Μάβκα να σώσει το δάσος; Θα μπορέσει η μουσική του Λούκας να κάνει θαύματα και να σώσει την αγάπη; Θα μπορέσουν οι δύο κόσμοι τους να ενωθούν ενάντια στο κακό;

Σκηνοθεσία: Oleg Malamuzh, Oleksandra Ruba

*Κολοσσαίον, Προβολές: Πέμπτη 16:15

*Μακεδονικόν, Προβολές: Σάββατο & Κυριακή στις 17:00

*Cineplexx, Αίθουσα 4: Πεμ-Τετ: 18:15, Αίθουσα 6: Πεμ-Τετ: 19:15, Σαβ-Κυρ: 16:50, 19:15

*Village, Αίθουσα 5: ΠΕΜ, ΠΑΡ, ΔΕΥ, ΤΡΙ, ΤΕΤ : 17.30, ΣΑΒ έως ΚΥΡ : 13.00-15.15-17.30, Αίθουσα 8: ΠΕΜ, ΠΑΡ, ΔΕΥ, ΤΡΙ, ΤΕΤ : 18.30 ΣΑΒ έως ΚΥΡ : 14.00-16.15-18.30, Αίθουσα 9: ΠΕΜ, ΠΑΡ, ΔΕΥ, ΤΡΙ, ΤΕΤ : 18.00-20.30, ΣΑΒ έως ΚΥΡ : 15.30-18.00-20.30

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα