Μουσική

«Έφυγε» στα 65 του ο τραγουδιστής των Faithless, Maxi Jazz

Με μία ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του συγκροτήματος στο Facebook, τα άλλα δύο μέλη των Faithless, Rollo και Sister Bliss, έκαναν γνωστή τη δυσάρεστη είδηση.

Parallaxi
έφυγε-στα-65-του-ο-τραγουδιστής-των-faithless-maxi-j-952557
Parallaxi

Θλίψη προκάλεσε σε όλους τους λάτρεις της ηλεκτρονικής μουσικής η είδηση του θανάτου του Maxi Jazz, του θρυλικού μουσικού συγκροτήματος από τη Βρετανία, Faithless.

Με μία ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του συγκροτήματος στο Facebook, τα άλλα δύο μέλη των Faithless, Rollo και Sister Bliss, έκαναν γνωστή τη δυσάρεστη είδηση, αναφέροντας χαρακτηριστικά: “Συντετριμμένοι ανακοινώνουμε πως ο Maxi Jazz πέθανε χθες το βράδυ. Ήταν ένας άνθρωπος που άλλαξε τη ζωή μας με πάρα πολλούς τρόπους. Έδωσε το κατάλληλο νόημα και μήνυμα στη μουσική μας.

Ήταν επίσης ένας υπέροχος άνθρωπος με χρόνο για όλους και μια σοφία που ήταν τόσο βαθιά όσο και προσβάσιμη. Ήταν τιμή και, φυσικά, πραγματική χαρά να συνεργαστούμε μαζί του.

Ήταν ένας λαμπρός στιχουργός, ένας DJ, ένας βουδιστής, μια υπέροχη σκηνική παρουσία, λάτρης των αυτοκινήτων, ατελείωτος ομιλητής, όμορφος άνθρωπος, ηθική πυξίδα και ιδιοφυΐα”.

πηγή – news247

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα