Μουσική

Η Cher τραγουδάει για τα Χριστούγεννα στο νέο της άλμπουμ

To νέο hot single του άλμπουμ 'DJ Play a Christmas Song' θα γίνει το αγαπημένο μας τραγούδι για φέτος τα Χριστούγεννα! 

Parallaxi
η-cher-τραγουδάει-για-τα-χριστούγεννα-στο-1084047
Parallaxi

Τo ‘Christmas’, το πρώτο άλμπουμ της Cher μετά από πέντε χρόνια, περιλαμβάνει 13 τραγούδια – αρκετά κλασικά χριστουγεννιάτικα τραγούδια και τέσσερα νέα. Έχει επίσης συνεργασία με διάσημους μουσικούς φίλους, συμπεριλαμβανομένων των Darlene Love, Stevie Wonder, Michael Bublé, Cyndi Lauper και Tyga.

To νέο hot single του άλμπουμ ‘DJ Play a Christmas Song’ θα γίνει το αγαπημένο μας τραγούδι για φέτος τα Χριστούγεννα!

Η Guardian δήλωσε, “Το πολύ catchy χορευτικό τραγούδι, ‘DJ Play a Christmas Song’, θυμίζει μια νύχτα που δεν είναι καθόλου ήσυχη.”

Ηχογραφημένο κυρίως στο Λος Άντζελες και το Λονδίνο, το Christmas παρήγαγε ο μακροχρόνιος συνεργάτης της Cher, Mark Taylor (“Believe”). Τα τραγούδια περιλαμβάνουν αγαπημένα ντουέτα των σούπερ σταρ, όπως το “What Christmas Means To Me” με τον Stevie Wonder και το “Christmas (Baby Please Come Home)” με την Darlene Love. (Η Darlene ηχογράφησε πρώτα το τραγούδι με τον Phil Spector και με την 17χρονη Cher να τραγουδά φωνητικά υποκρουστικά); ενώ περιλαμβάνει επίσης μια συγκινητική εκτέλεση του “Home” που γράφτηκε και ερμηνεύτηκε μαζί με τον Michael Bublé.

Ένα από τα πολλά κορυφαία τραγούδια είναι το ντουέτο της Cher και του Stevie Wonder στο “What Christmas Means to Me” του Stevie. Σχολίασε η Cher, “Κάθε φορά που το ακούω, γίνομαι πάλι έφηβη. Είναι ένα προσωπικό όνειρο που πραγματοποιείται για μένα να ηχογραφήσω αυτό το τραγούδι με τον Stevie.”

Δύο άλλα αξιοσημείωτα κομμάτια περιλαμβάνουν μια απροσδόκητη συνεργασία με τον Tyga σε ένα άλλο τραγούδι της Sarah Hudson με τίτλο “Drop Top Sleigh Ride” παραγωγής Alexander Edwards, Mike Crook και Ryan OG, και το εκπληκτικό “Angels in the Snow” επίσης το “Put A Little Holiday In Your Heart” με την Cyndi Lauper.

#TAGS
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα