Μουσική

Κρουστά στη Ρωμαϊκή Αγορά (25/6)

Σύμπραξη νέων μουσικών Κρουστά στη Ρωμαϊκή Αγορά Διασκευές σύγχρονων κομματιών για ξυλόφωνο, τύμπανα, μαρίμπα, βιμπράφωνο, καμπάνες, ντραμς, μπόνγκος, κόνγκας και άλλα μικροκρουστά θα απολαύσουν όσοι βρεθούν το βράδυ της Τετάρτης, 25 Ιουνίου 2014, στις 20:00 στο μικρό θεατράκι της Ρωμαϊκής Αγοράς (Αριστοτέλους). Νέοι μουσικοί, 12-20 ετών, από το τμήμα κρουστών του Νέου Ωδείου Θεσσαλονίκης συμπράττουν […]

Parallaxi
κρουστά-στη-ρωμαϊκή-αγορά-25-6-24604
Parallaxi
timthumb.jpg

Σύμπραξη νέων μουσικών Κρουστά στη Ρωμαϊκή Αγορά

Διασκευές σύγχρονων κομματιών για ξυλόφωνο, τύμπανα, μαρίμπα, βιμπράφωνο, καμπάνες, ντραμς, μπόνγκος, κόνγκας και άλλα μικροκρουστά θα απολαύσουν όσοι βρεθούν το βράδυ της Τετάρτης, 25 Ιουνίου 2014, στις 20:00 στο μικρό θεατράκι της Ρωμαϊκής Αγοράς (Αριστοτέλους).

Νέοι μουσικοί, 12-20 ετών, από το τμήμα κρουστών του Νέου Ωδείου Θεσσαλονίκης συμπράττουν με συνομίληκούς τους από το τμήμα κρουστών του Δημοτικού Ωδείου Θέρμης για να παρουσιάσουν μια μοναδική συναυλία, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Θεσσαλονίκης-Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014.

Η ιδέα της σύμπραξης των μαθητών από τα δύο ωδεία ξεκίνησε το 2011, με στόχο την ανάδειξη των κρουστών, αλλά και την ενίσχυση της συνεργασίας και δημιουργικότητας των παιδιών.

Επιμέλεια συναυλίας: Νταβίνα Φλωρεντίν-Ντόλλυ Λιανά

*25/6, Ρωμαϊκή Αγορά, Αριστοτέλους, Ώρα: 20.00, Τιμή Εισόδου: Δωρεάν

#TAGS
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα