Μουσική

Μανώλης Λιδάκης και Γιάννης Κότσιρας στην Θεσσαλονίκη (12/9)

ΜΑΝΩΛΗΣ ΛΙΔΑΚΗΣ – ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – ΦΡΑΓΜΑ ΘΕΡΜΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Η συνεργασία του καλοκαιριού για μια μοναδική συναυλία στη Θεσσαλονίκη! Δύο από τους σπουδαιότερους  σύγχρονους ερμηνευτές της ελληνικής μουσικής ο Γιάννης Κότσιρας και ο Μανώλης Λιδάκης, για πρώτη φορά μαζί επί σκηνής στο Φράγμα της Θέρμης στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου θα έχουμε τη […]

Parallaxi
μανώλης-λιδάκης-και-γιάννης-κότσιρας-27564
Parallaxi
unnamed.jpg

ΜΑΝΩΛΗΣ ΛΙΔΑΚΗΣ – ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – ΦΡΑΓΜΑ ΘΕΡΜΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Η συνεργασία του καλοκαιριού για μια μοναδική συναυλία στη Θεσσαλονίκη!

Δύο από τους σπουδαιότερους  σύγχρονους ερμηνευτές της ελληνικής μουσικής ο Γιάννης Κότσιρας και ο Μανώλης Λιδάκης, για πρώτη φορά μαζί επί σκηνής στο Φράγμα της Θέρμης στη Θεσσαλονίκη.

Την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου θα έχουμε τη χαρά να δούμε τους δύο αγαπημένους καλλιτέχνες σε ένα κοινό πρόγραμμα με τα πιο γνωστά, τα πιο αγαπημένα τους τραγούδια.

Ο Μανώλης Λιδάκης με επιλογές τραγουδιών από τον νέο του δίσκο «Αύριο θα είναι αργά» και με άξονα τις πιο αντιπροσωπευτικές στιγμές της δισκογραφίας του όπως «Ο Γλάρος», «Με τα φτερά του έρωτα», «Χαλκίδα» «Δεν είσαι πουθενά», «Για να σε συναντήσω», «Σ’ έχω δε σ’ έχω» και ο Γιάννης Κότσιρας με τραγούδια του από ένα τεράστιο και ευρύ ρεπερτόριο όπως «Αλεξάνδρεια», «Το Τσιγάρο», «Φύλακας άγγελος», «Και πάλι παιδί», «Έλα και κόψε με στα δυο» και έως τα ολοκαίνουρια «Για σένα», «Δύο ξένοι» και «Αυτός ο ήλιος» συναντιούνται επί σκηνής συμπράττοντας στην σπουδαιότερη ερμηνευτική συνεύρεση του καλοκαιριού!

Και το πιο όμορφο μέρος μιας πολλά υποσχόμενης καλοκαιρινής βραδιάς, η συνεύρεσή τους στη σκηνή, με κομμάτια γνωστά και αγαπημένα, παραδοσιακά, αλλά και λαϊκά που θα μας κρατήσουν συντροφιά και θα μας καλέσουν να τραγουδήσουμε μαζί τους!

Μαζί τους επί σκηνής :

Μαριαστέλλα Τζανουδάκη, τραγούδι

Γιώργος Σπηλιόπουλος, μπουζούκι

Νίκος Παπαναστασίου, πλήκτρα-ακορντεόν

Βασίλης Ραψανιώτης, βιολί

Σπύρος Δέλτα, κιθάρα

Γιάννης Άννινος, μπάσο

Γιώργος Τζανέτος, κρουστά

Άκης Κατσουπάκης, πιάνο

Βαγγέλης Μαχαίρας, μπουζούκι, τζουράς, μαντολίνο

Κώστας Μιχαλός, ηλεκτρική & ακουστική κιθάρα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Στο πλαίσιο της συναυλίας των Μανώλη Λιδάκη και Γιάννη Κότσιρα την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου, στο Φράγμα Θέρμης – Θεσσαλονίκη θα συγκεντρωθούν φάρμακα και γάλατα εβαπορέ για την ενίσχυση των προγραμμάτων της ΜΚΟ PRAKSIS.

Σε όλη τη διάρκεια της συναυλίας θα λειτουργήσει στην είσοδο του συναυλιακού χώρου περίπτερο ενημέρωσης της οργάνωσης, όπου θα συγκεντρώνονται τα είδη που θα  προσφέρουν οι θεατές, οι οποίοι θα έχουν την δυνατότητα να ενημερώνονται από στελέχη και εθελοντές για τις δράσεις της οργάνωσης.

Info:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014 ΦΡΑΓΜΑ ΘΕΡΜΗΣ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΜΑΝΩΛΗΣ ΛΙΔΑΚΗΣ – ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ

Ώρα έναρξης: 21:30 Οι πόρτες ανοίγουν: 20:30

On line ticket: www.ticketservices.gr Τηλεφωνική αγορά: 210 7234567 Τιμή εισιτηρίου 10,50 ευρώ (περιέχεται κόστος υπηρεσίας 0,50 ευρώ)

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: προπώληση 10 ευρώ, είσοδος 12 ευρώ

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

* Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Θέρμης – Τηλ. 2310 463423

* ΣΑΡΩΘΡΟΝ, Κατούνη 17 Λαδάδικα – Τηλ. 2310 538282

* Cafe ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΝ – Μεταμορφώσεως 44 Καλαμαριά – Τηλ. 2310 419654

* ΕΝΤΕΧΝΟΝ, Ι. Δέλλιου 4 Πλ. Συντριβανίου – Τηλ. 2310 280553

* ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ ΚΟΘ, Πλ. Αριστοτέλους – Τηλ. 2310 236990

*12/9, Φράγμα Θέρμης, Ώρα έναρξης: 21:30, Τιμή: Προπώληση 10 ευρώ, Είσοδος 12 ευρώ

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα