Μουσική

Οι νικητές του Battle of the bands έρχονται να τρελάνουν την πόλη

Μια μπάντα που ανανεώνει την μουσική σκηνή της Θεσσαλονίκης.

Μυρτώ Τούλα
οι-νικητές-του-battle-of-the-bands-έρχονται-να-τρελάνο-496707
Μυρτώ Τούλα

One Way Ticket, μια φρέσκια μπάντα τεσσάρων αγοριών με μπάσο, κιθάρα, φωνή και ντραμς που δίνει το δικό της χρώμα στην μουσική σκηνή της πόλης τα τελευταία δύο χρόνια. Παίζουν κυρίως Alternative Rock, funk rock, hard rock και blues rock, μία μίξη ήχων που δημιουργεί ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Έχουν κάνει 7 ζωντανές εμφανίσεις και είναι οι νικητές του Battle Of The Bands 2019, το οποίο είναι ένας μουσικός διαγωνισμός για νεόφερτες μπάντες της Θεσσαλονίκης που γίνεται στο 8ball club στα Λαδάδικα.

Τον Ιανουάριο του 2018, δύο από τα μέλη είχαν την ιδέα να δημιουργήσουν μία ομάδα μουσικής.Το όνομα τους, το οποίο ξεχώρισε ανάμεσα σε πολλά, συμβολίζει πολλά πράγματα για τις φιλοδοξίες τους πάνω στο κομμάτι της μουσικής. Πέραν διάφορων δυσκολιών που αντιμετώπισαν και την πίεση για την συμμετοχή τους σε διάφορα live, τον τελευταίο καιρό βρίσκονται σε μία διαδικασία σύνθεσης δικών τους κομματιών, ψάχνοντας την δική τους ταυτότητα και πολύ σύντομα θα κυκλοφορήσουν το debut EP Album τους για το οποίο υπόσχονται πολλά. Τον Ιανουάριο του 2019, ξεκίνησαν να δημιουργούν το δικό τους acoustic πρόγραμμα στο οποίο παραμένουν μόνο οι 3, με καχόν, 2 κιθάρες και φωνή.

Σταδιακά αυξάνεται η ποιότητα της μουσικής τους, δένονται μεταξύ τους και δημιουργούν το μέλλον τους.Οι ίδιοι δηλώνουν ότι η πίεση πριν από ένα μεγάλο Live τους φέρνει πολλές φορές σε αντιπαράθεση, χωρίς αυτό να σημαίνει πως ξεφεύγουν από τον στόχο τους. Η μουσική γι’ αυτούς είναι εκτόνωση, ωστόσο πέραν της μπάντας και τον επαγγελματισμού, για τα αγόρια είναι πολύ σημαντική η προσωπική σχέση μεταξύ τους και η παρέα που έχει δημιουργηθεί από την αρχή της καριέρας τους μέχρι και σήμερα. Είναι πρώτα φίλοι και μετά μουσικοί.

Αυτοί είναι οι One Way Ticket, και έρχονται να τρελάνουν όλη την πόλη, μπορείς να τους απολαύσεις live  την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου στις 21:00 στο 8ball

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα