Μουσική

«Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story»- Μία σειρά ντοκιμαντέρ για τους βετεράνους της ροκ

Οι θεατές θα βιώσουν ξανά τους θριάμβους και τις αποτυχίες, τις μεγαλύτερες επιτυχίες, τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις και τις περισσότερες δημόσιες στιγμές τριβών των Bon Jovi.

Parallaxi
thank-you-goodnight-the-bon-jovi-story-μία-σειρά-ντοκιμαντέρ-για-τ-1109618
Parallaxi

Τη θρυλική καριέρα του ροκ συγκροτήματος Bon Jovi καταγράφει το ντοκιμαντέρ «Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story» που απέκτησε το Hulu.

Η αποτελούμενη από τέσσερα μέρη σειρά ντοκιμαντέρ σε σκηνοθεσία του Γκόθαμ Τσόπρα, ο οποίος είναι και εκτελεστικός παραγωγός πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στο Hulu, στις ΗΠΑ στις 26 Απριλίου και θα μεταδοθεί από το Disney+ σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο και στη Λατινική Αμερική στο Star+ αργότερα φέτος, σύμφωνα με το THR.

Είναι επίσης η πρώτη φορά που ένα ντοκιμαντέρ της μπάντας θα περιλαμβάνει όλα τα μέλη της λαμπρής καριέρας των Bon Jovi, συμπεριλαμβανομένων πρώην και νυν και θα αναδείξει προσωπικά πλάνα τεσσάρων δεκαετιών τους, φωτογραφίες που δεν έχουν παρουσιαστεί ξανά και ιστορίες που δεν έχουν ειπωθεί ποτέ.

«Όσο συναρπαστική κι αν είναι η ιστορία ενός μοναδικού ταλέντου, είναι ακόμα πιο σπάνιο ένας θρύλος όπως ο Jon Bon Jovi να επιτρέπει στον κόσμο να δει τις στιγμές που είναι πιο ευάλωτος, ενώ τις ζει ακόμα. Σαράντα χρόνια προσωπικών βίντεο, ακυκλοφόρητα πρώιμα demo, πρωτότυποι στίχοι και φωτογραφίες που δεν έχετε ξαναδεί καταγράφουν το ταξίδι από τα κλαμπ του Jersey Shore στις μεγαλύτερες σκηνές του πλανήτη αναφέρει η περιγραφή του ντοκιμαντέρ σύμφωνα με το Hulu.

Οι θεατές θα βιώσουν ξανά τους θριάμβους και τις αποτυχίες, τις μεγαλύτερες επιτυχίες, τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις και τις περισσότερες δημόσιες στιγμές τριβών των Bon Jovi.

Τον Νοέμβριο, οι Bon Jovi επέστρεψαν με το πρωτότυπο χριστουγεννιάτικο τραγούδι, «Christmas Isn’t Christmas». Ήταν το πρώτο των βετεράνων της ροκ μετά από διάλειμμα τριών χρόνων.

Νωρίτερα τον ίδιο μήνα, το ιδρυτικό μέλος και εμβληματικός κιθαρίστας Ρίτσι Σαμπόρα είπε ότι «ήρθε η ώρα» να οργανωθεί μια επανένωση εγκαίρως για την 40η επέτειο του συγκροτήματος.

«Ήρθε η ώρα να το κάνουμε. Είναι η 40η επέτειος μας, αλλά νιώθω νεότερος από ποτέ» τόνισε.

Πηγή: ΑΠΕ

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα