Θέατρο

Μια παράσταση για πολύ καλό σκοπό στη Θεσσαλονίκη!

Μπορείς να βοηθήσεις;

Parallaxi
μια-παράσταση-για-πολύ-καλό-σκοπό-στη-θ-437852
Parallaxi
Photo by Karen Zhao on Unsplash

Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστή η είδηση για την μεταφορά 28χρονης Ελληνίδας πολυτραυματία, από το διεθνές αεροδρόμιο «King Hussein» της ‘Ακαμπα στην Ιορδανία στα Ιωάννινα με αεροσκάφος C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας έπειτα από αίτημα του ΕΚΑΒ (δείτε σχετικά ΕΔΩ).

Η νεαρή κοπέλα, φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη και ενεργό μέλος του Μαύρου Θεάτρου Θεσσαλονίκης, τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο στην Ιορδανία και μετά από την μεταφορά της στα Ιωάννινα εξακολουθεί και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο στον τόπο καταγωγής της.

Για τον σκοπό αυτό και για να συγκεντρωθούν χρήματα έτσι ώστε να στηρίξουν την οικογένεια της κοπέλας, η ομάδα του Μαύρου Θεάτρου θα πραγματοποιήσει παράσταση για καλό σκοπό.

Πιο συγκεκριμένα, το Μαύρο Θέατρο Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσει παράσταση με τίτλο “Ο Ηρακλής και οι άθλοι της ζωής μας” στο Δημοτικό Θέατρο Αμπελοκήπων “Αλέξης Μινωτής” το Σάββατο 11 Μαΐου στις 18.30. Η τιμή εισόδου είναι 10 ευρώ για τους ενήλικες και 5 ευρώ για τα παιδιά και όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τον συγκεκριμένο φιλανθρωπικό σκοπό. 

Το έργο διαπραγματεύεται το σημαντικό για την ανθρώπινη ευτυχία θέμα της “Αυτογνωσίας” με απλό τρόπο. Είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες και εκτυλίσσεται μέσα στη μαγική ατμόσφαιρα του μαύρου θεάτρου.

Περισσότερες πληροφορίες / Μαύρο Θέατρο: 6982393089 και 6973035745

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα