Θέατρο

Θεσσαλονίκη: Η παράσταση που έκανε Sold Out μέσα σε μόλις 45 λεπτά!

H ανταπόκριση του κόσμου υπήρξε μεγάλη.

Parallaxi
θεσσαλονίκη-η-παράσταση-που-έκανε-sold-out-μ-378517
Parallaxi

Η ανταπόκριση του κόσμου στην παράσταση «It’ s Show Time!» ξεπέρασε κάθε προσδοκία, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση των διοργανωτών. Οι τρεις φορείς της πόλης, το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, η Διεύθυνση Πολιτισμού και Τουρισμού Δήμου Θεσσαλονίκης και το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης ευχαριστούν τους Θεσσαλονικείς για την αγάπη και την στήριξή τους.

Από το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης διατέθηκαν 900 δελτία δωρεάν εισόδου στο κοινό, τα οποία εξαντλήθηκαν σε 45′. Εκτός από το ευρύ κοινό, δωρεάν δελτία εισόδου έχουν διατεθεί στους τρεις φορείς, που τα διέθεσαν στους συμμετέχοντες καλλιτέχνες, στην εθιμοτυπία τους, σε συνεργάτες που συμμετέχουν αφιλοκερδώς για να πραγματοποιηθεί αυτή η μεγάλη συναυλία.

Το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, η Διεύθυνση Πολιτισμού και Τουρισμού Δήμου Θεσσαλονίκης και το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης καλωσορίζουν τη νέα χρονιά με τον πιο μελωδικό τρόπο, διοργανώνοντας μια μοναδική βραδιά, πλημμυρισμένη από τα πιο εμβληματικά έργα των μιούζικαλ του Broadway και τις ωραιότερες μελωδίες από τις ταινίες του Hollywood.

Δείτε σχετικά: Το Broadway και το Hollywood φτάνουν για μια βραδιά στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης!

Την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου στις 21.00 στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, στην Αίθουσα Φίλων Μουσικής (Μ1), το κοινό θα απολαύσει κομμάτια από έργα όπως «Cabaret», «JamesBond», «The Godfather», «Cats», «MammaMia» κ.ά. από τη Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Θεσσαλονίκης υπό τη διεύθυνση της αρχιμουσικού Λίζας Ξανθοπούλου.

Θα συμμετάσχουν ως σολίστ πέντε σημαντικοί καλλιτέχνες με μεγάλη καριέρα στο λυρικό θέατρο και το μιούζικαλ.

Χορός, φωτισμοί, σκηνικά και κοστούμια θα πλαισιώνουν την παράσταση και θα μεταφέρουν τους θεατές στις φανταχτερές αίθουσες των εντυπωσιακών show του Broadway.

Αντί εισιτηρίου συλλέγονται γάλατα εβαπορέ που θα διατεθούν στην Αρωγή Θεσσαλονίκης και στο μη κερδοσκοπικό σωματείο «Κοινωνία Αγάπης και Προσφοράς – Γέροντας Παΐσιος».

Η «Αρωγή Θεσσαλονίκης» είναι μια ομάδα εθελοντών πολιτών, οι οποίοι δεν δέχονται χρήματα ούτε φάρμακα, αλλά συγκεντρώνουν καθημερινά τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία προσφέρονται σε μονογονεϊκές οικογένειες ή σε οικογένειες που και οι δύο γονείς είναι άνεργοι και γενικώς σε άτομα που η κρίση τα έφερε σε στάδιο οριακής επιβίωσης, ακόμη και εξαθλίωσης.

Το μη κερδοσκοπικό σωματείο «Κοινωνία Αγάπης και Προσφοράς – Γέροντας Παΐσιος» επιτελεί ένα τεράστιο έργο κοινωνικής αλληλεγγύης και προσφοράς. Η προσπάθειά του βασίζεται αποκλειστικά στην αγάπη, τη βοήθεια και τον εθελοντισμό. Τομείς κοινωνικής δράσης: Κοινωνικό συσσίτιο, τρία κοινωνικά παντοπωλεία (Τρίλοφος, Περαία, Αρναία), δύο κοινωνικά ιατρεία – φαρμακεία, τράπεζα αίματος, και πολλές άλλες δραστηριότητες.

Συντελεστές παράστασης

Σκηνοθεσία – Σκηνικά – Κοστούμια: Αθανάσιος Κολαλάς

Χορογραφίες: Κωνσταντίνος Καφαντάρης, Χρήστος Κατίδης

VideoArt: Μάκης Κούντριας

Τραγουδούν:

Σία Κοσκινά, Βασιλική Ρούσση, Σοφία Μητροπούλου,

ArmandoPuklavec, Παναγιώτης Μανιάτης

Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Θεσσαλονίκης

Διεύθυνση Ορχήστρας: Λίζα Ξανθοπούλου

*ΠληροφορίεςΜέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης Μ1: 25ης Μαρτίου και Παραλία, Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019, Ώρα έναρξης: 21.00

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα