Τηλεόραση

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Μίλησε στο ABC για την επιτυχία στο Netflix

Οι ερωτήσεις που του τέθηκαν και όσα απάντησε.

Parallaxi
χριστόφορος-παπακαλιάτης-μίλησε-στο-abc-994171
Parallaxi

Για την επιτυχία που έκανε και διεθνώς η σειρά «Maestro» μετά την προβολή της στο Netflix μίλησε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στην εκπομπή Goodmorning America του ABC.

«Όταν δημιουργούσες την σειρά αυτή την εννέα επεισοδίων στόχευες σε ένα παγκόσμιο κοινό, είχες ονειρευτεί ποτέ ότι θα είχε τέτοια επιτυχία στο Netflix» ήταν η ερώτηση δημοσιογράφου του ABC και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ήταν κάθετος.

«Όχι για να σου πω την αλήθεια. Δεν ήξερα ότι το Maestro θα έκανε τέτοια επιτυχία. Ήλπιζα ότι θα αρέσει στο Netflix και όταν το είδαν και μας τηλεφώνησαν ενθουσιαστήκαμε», είπε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, σε απόσπασμα της συνέντευξης που παραθέτει στον λογαριασμό του στο Instagram.

Σχετικά με την επιλογή των Παξών ανέφερε ότι πρώτα απ’ όλα η γιαγιά του κατάγεται από κει και έτσι έχει επισκεφθεί το μέρος πολλές φορές. Στη συνέχεια μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους Παξούς.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μίλησε και για την σπουδαιότητα της μουσικής για εκείνον στη σειρά και τη ζωή του τονίζοντας ότι είναι η νούμερο 1 προτεραιότητα, πηγή έμπνευσης.

Στο ερώτημα ποιος από τους ρόλους του ηθοποιού, δημιουργού, σκηνοθέτη κ.λπ επιλέγει, απάντησε «σεναριογράφος και σκηνοθέτης».

Η δημοσιογράφος, μάλιστα, σε ανάρτηση στον λογαριασμό της ανέβασε μία φωτογραφία από το Μaestro με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και την Κλέλια Ανδριολάτου γράφοντας τα εξής:

«Αναζητάτε κάτι να αξίζει να παρακολουθήσετε αυτό το σαββατοκύριακο; Δοκιμάστε το Maestro in Blue – την πρώτη ελληνική τηλεοπτική σειρά του Netflix».

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα