Διεθνή

Αίγυπτος: 6χρονο αγοράκι πέθανε από τροφική δηλητηρίαση

Ο πατέρας του χαροπαλεύει

Parallaxi
αίγυπτος-6χρονο-αγοράκι-πέθανε-από-τρο-920377
Parallaxi

Ένα εξάχρονο αγόρι από το Παλέρμο πέθανε από τροφική δηλητηρίαση στο αιγυπτιακό θέρετρο Σαρμ Ελ Σέιχ στην Ερυθρά Θάλασσα, ενώ έκανε διακοπές εκεί με την οικογένειά του, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων «Ansa»

Ο πατέρας του Antonio, ένας 46χρονος εργαζόμενος στην εταιρεία αυτοκινητοδρόμων ANAS, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Η μητέρα του Rosalia Manosperti, η οποία είναι τεσσάρων μηνών έγκυος, έχει ηπιότερα συμπτώματα.

Η οικογένεια επισκέφθηκε έναν τοπικό γιατρό, ο οποίος τους έδωσε τρία χάπια για την αντιμετώπιση της τροφικής δηλητηρίασης, σύμφωνα με την εφημερίδα «The Sun». «Τα συμπτώματα δεν υποχώρησαν και τότε ξανακάλεσαν τον γιατρό, ο οποίος τους είπε να επιστρέψουν το απόγευμα», ανέφερε ο θείος του παιδιού. Ο ίδιος κάλεσε ασθενοφόρο και η οικογένεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

«Ο ανιψιός μου ήταν σε σοβαρή κατάσταση. Μάθαμε ότι, παρά τις προσπάθειες ανάνηψης που έγιναν επί μία ώρα, οι γιατροί δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα», δήλωσε ο θείος του παιδιού. «Ο γαμπρός μου, από την άλλη πλευρά, ήρθε στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του, με συμπτώματα εμφάνισης νεφρικής ανεπάρκειας και αναπνευστικά προβλήματα».

Στον 6χρονο χορηγήθηκε ορός κατά την άφιξή του στο νοσοκομείο, ωστόσο πέθανε μια ώρα αργότερα. Η οικογένεια έφτασε στην Αίγυπτο στις 26 Ιουνίου και επρόκειτο να παραμείνει για δύο εβδομάδες.

Πηγή: skai.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα