Κινηματογράφος

Αυτή είναι η πρώτη ελληνική ταινία στο Netflix

Δείτε το τρέιλερ. 

Parallaxi
αυτή-είναι-η-πρώτη-ελληνική-ταινία-στο-n-903767
Parallaxi

Mια ταινία του Steve Krikris με τον Άρη Σερβετάλη σε πρωταγωνιστικό ρόλο είναι η πρώτη ελληνική ταινία που μπορεί κανείς να δει στο Netflix. 

Ο λόγος για το “Τhe Waiter”. 

Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης οι Γιάννης Στάνκογλου και Κιάρα Γκενσίνι.

Ο σκηνοθέτης γράφει επ’ αυτού στο LinkedIn τα εξής:

«Η πρώτη ελληνική ταινία στο Netflix. Κατά μήκος της Ευρώπης».

Oι χώρες όπου προβάλλεται το φιλμ:

Αυστρία, το Βέλγιο, την Βουλγαρία, την Κροατία, την Τσεχία/Σλοβακία, την Εσθονία, την Γαλλία, την Γερμανία, την Ουγγαρία, την Ισλανδία, την Ιρλανδία, την Ιταλία, την Λετονία, την Λιθουανία, το Λουξεμβούργο, την Ολλανδία, την Πολωνία, την Ρουμανία, την Σλοβενία, την Ισπανία, την Ελβετία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Λίγα λόγια για την υπόθεση

the-waiter.png

«Ο Ρένος είναι ένας επαγγελματίας σερβιτόρος που ζει μια απλή και ήσυχη ζωή, μοναχικός και σχολαστικός παρατηρητής με ιδιαίτερη αδυναμία στα φυτά. Η ζωή του όμως θα διαταραχθεί όταν θα βρεθεί αντιμέτωπος με την εξαφάνιση του γείτονά του, Μίλαν. Δύο σκοτεινοί χαρακτήρες, ο “Ξανθός” και η Τζίνα, μπλεγμένοι με τον Μίλαν, θα παρασύρουν τον Ρένο σε μια σειρά ακραίων γεγονότων».

Δείτε το trailer:

*Συντελεστές:  Σκηνοθεσία: Στηβ Κρικρής.Ηθοποιοί: Άρης Σερβετάλης, Γιάννης Στάνκογλου, Chiara Gensini, Αλέξανδρος Μαυρόπουλος, Αντώνης Μυριάγκος, Γιώργος Γλάστρας, Mαρία Καλλιμάνη, Ελεάνα Φινοκαλιώτη. Είδος: Δράμα, Μυστηρίου

Πηγή: skai.gr

#TAGS
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα