Parallax View

BEST OF PARALLAXI: Οι 10 αγαπημένες σας φωτογραφίες μας για τον Μάρτιο

Ο πρώτος μήνας της άνοιξης έφτασε στο τέλος του και ήρθε η ώρα να ρίξουμε μια ματιά στα δέκα αγαπημένα στιγμιότυπα της Parallaxi για τον Μάρτιο.

Parallaxi
best-of-parallaxi-οι-10-αγαπημένες-σας-φωτογραφίες-μας-927801
Parallaxi

Ηρθε η ώρα να ρίξουμε μια ματιά στα δέκα αγαπημένα στιγμιότυπα της Parallaxi για τον Φεβρουάριο. Σκοτεινοί ουρανοί, κρυμμένοι δρόμοι, ηλιοβασιλέματα, άνθρωποι, στιγμές ένωσαν το κολλάζ για την ακόλουθη ξεχωριστή σας λίστα, που δημιουργήθηκε από τα δικά σας like και όλους εκείνους που μας έστειλαν αυτές τις μαγικές φωτογραφικές στιγμές (τους ευχαριστούμε).

Ακολουθήστε μας στο Instagram για περισσότερες μαγικές εικόνες.

*Πάμε να ξεκινήσουμε, από την αρχή προς το τέλος.

#1 Να μ’ αγαπάς να σταθούμε εδώ σε μια γωνιά. της @nizavva

#2 Βρες τον τρόπο σου προχώρα κι ας σε βγάλει σε ναυάγιο της 

@malama.tsariha_

#3 Άμοιρη ψυχή μη ξεγελαστείς της 
@margee_

#4 “Καμία περιγραφή εικόνας.” Εικόνα:
@sooc_images

#5 Ψάχνω την αλήθεια μου να βρω με ένα όνειρο κλεισμένο στην ψυχή του @nikos_lam_11

#6 Γυναικείο σώμα, σε έναν κύκλο 30 ημερών, τις 18 πρήζεται. Συμβιβάζεσαι με την πρησμένη σου κοιλιά, κληρονομείς την κυτταρίτιδα και γίνεσαι ένα με αυτήν, αγαπάς τις ραγάδες και τα σπυράκια σου. Δέχθηκες σχόλιο διότι ήσουν πιο ανεπτυγμένη σωματικά στο Δημοτικό, μίσησες το σώμα σου αλλά το ξαναγάπησες. Κάποιος σε κατηγόρησε για το μήκος της φούστας σου, έκρυψες το σώμα σου, αλλά ξαναέβαλες την ίδια φούστα. Αμφισβήτησες αμέτρητες φορές την θηλυκότητα σου, προσπάθησες να την πνίξεις λες και ήταν το πιο κολάσιμο πράγμα για εσένα, όμως δες που είσαι τώρα.

Υπάρχουν ημέρες που ξυπνάς και κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέφτη και αισθάνεσαι η πιο άσχημη κοπέλα στον κόσμο. Υπάρχουν ημέρες που ένας άνδρας σε αδίκησε, σε παρενόχλησε, σε πλήγωσε και μία γυναίκα σε σχολίασε προσβλητικά επειδή έτυχε να είσαι πιο εύσωμη ή πιο αδύνατη από εκείνη. Υπάρχουν νύχτες που έτρεξες σε κάποιον κεντρικό για να σωθείς από έναν ενδεχόμενο βιασμό. Διαβάζεις κάθε μέρα ειδήσεις με πρώτη λέξη στον τίτλο “γυναικοκτονία” πονάς και σου έρχονται στο μυαλό εικόνες από μία κακοποιητική σχέση, ξαπλώνεις με την σκέψη του ό,τι “θα μπορούσες να είσαι εσύ”.

Βοηθάς εκείνες που μέχρι σήμερα δεν έχουν φωνή. Ναι, έτυχε να είσαι γυναίκα σε μία κοινωνία που σε απωθεί και δεν σε δέχεται. ΝΑΙ! Έτυχε να είσαι γυναίκα και την συγκεκριμένη ημέρα που ξεκίνησαν οι αγώνες για μία σαν εσένα να δέχεσαι ευχές στα social media από άνδρες που κακοποιήσαν ψυχολογικά ή σεξουαλικά μία κοπέλα σαν εσένα.

Είναι εντάξει να μην είσαι υπέροχη κάθε ημέρα. Είναι εντάξει να έχεις φωνή, είναι εντάξει να μην είσαι κτήμα κανενός και να μην είσαι μάνα στα 30, είναι εντάξει να μην έχεις οικογένεια, αλλά να κυνηγάς την καριέρα, είναι εντάξει να είσαι ελεύθερη και να εναλλάσσεις συντρόφους. Είναι εντάξει να είσαι όπως θέλεις να είσαι.

Για να γιορτάσουμε σήμερα, ας σωπάσουμε για λίγο για εκείνες που χάσαμε και ας αναρωτηθούμε όλοι, πόσα πράγματα που κάνουν οι άνδρες αν τα έκανε μία γυναίκα θα δεχόντουσαν προσβλητικό σχολιασμό;

Να σε αγαπάς, να σε προστατεύεις και να σε ακούς, γιατί είσαι εσύ.

εικόνα της @megkisiana γράφει η @myrtoulaa

#7 Για άνοιξε την πόρτα την κλειστή, να πάρει ο ουρανός λίγο απ’ το φως μας. του 

@m1cha3l_k

#8 Περνάει ο χρόνος βαρύς και μόνος κι όλες τις σκέψεις μου για σένα δεν τις θες. της 
@angelikitortopidou

#9 Να πετάξω ψηλά να ανοίξω μόνη φτερά. της 

@athenave

#10 Κι ύστερα ήρθε μια άνοιξη κι ανθίσαν οι μυγδαλιές. της @an_nikl

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα