close search results icon

Life

Χερντ κατά Ντεπ: Είχε στυτική δυσλειτουργία και του προκαλούσε θυμό

Και το... σήριαλ συνεχίζεται

Χερντ κατά Ντεπ: Είχε στυτική δυσλειτουργία και του προκαλούσε θυμό
  • ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
  • fb
  • twi

Μετά την πολύκροτη δικαστική διαμάχη μεταξύ του Τζόνι Ντεπ (Jonny Depp) και της Άμπερ Χερντ (Amber Heard) και την απόφαση του Δικαστηρίου της Βιρτζίνια ότι η ηθοποιός δυσφήμησε τον πρώην σύζυγό της, παρουσιάζοντας τον εαυτό της ως θύμα ενδοοικογενειακής βίας -απόφαση η οποία επιδίκασε στον σταρ του Χόλιγουντ αποζημίωση ύψους 15 εκατομμυρίων δολαρίων-, η νομική ομάδα της Amber Heard επανέρχεται και αναφέρεται σε μια υποτιθέμενη στυτική δυσλειτουργία του Johnny Depp για να προσθέσει περιεχόμενο στην καταγγελία της ηθοποιού για σεξουαλική βία.

Σε πρόσφατα προδικαστικά έγγραφα τα οποία αναφέρουν ότι έχουν στη διάθεσή τους το Newsweek και το Page Six, οι δικηγόροι της 36χρονης ηθοποιού υποστήριξαν σε μια κατάθεση του Μαρτίου ότι ο 59χρονος Depp θα έπρεπε να αποκαλύψει ότι φέρεται να πάσχει από στυτική δυσλειτουργία, καταθέτοντας μια υποτιθέμενη λίστα φαρμάκων ως αποδεικτικό στοιχείο. Πρότειναν ότι η ιατρική κατάσταση σχετίζεται με την καταγγελία, καθώς θα μπορούσε να εξηγήσει γιατί θα χρησιμοποιούσε ένα μπουκάλι για να επιτεθεί σεξουαλικά στη Heard, κάτι που ο ίδιος αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι συνέβη ποτέ.

«Αν και ο κ. Ντεπ προτιμά να μην αποκαλύψει την κατάσταση της στυτικής δυσλειτουργίας του, η κατάσταση αυτή είναι απολύτως σχετική με τη σεξουαλική βία, συμπεριλαμβανομένου του θυμού του κ. Ντεπ και της χρήσης ενός μπουκαλιού για να βιάσει την Άμπερ Χερντ. Η στυτική δυσλειτουργία του κ. Ντεπ καθιστά πιο πιθανό ότι ο κ. Ντεπ θα ήταν θυμωμένος ή ταραγμένος στις συναντήσεις με την Άμπερ Χερντ και ότι θα κατέφευγε σε αυτό», έγραψε η νομική της ομάδα, σύμφωνα με το Newsweek.

Το πρακτορείο ανέφερε ότι οι δικηγόροι του Depp απάντησαν σε μια κατάθεση, αμφισβητώντας την και υποστηρίζοντας ότι η πρώην σύζυγός του «θέλει να δημιουργήσει ένα τσίρκο και σαφώς σκοπεύει να οδηγήσει αυτή τη δίκη σε μια σειρά από αχρείαστα πικάντικες λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που αφορούν το ιατρικό ιστορικό του κ. Depp».

Ο ισχυρισμός της Χερντ για το βιασμό

Κατά τη διάρκεια της επίμαχης δίκης, η οποία μεταδόθηκε ζωντανά και τηλεοπτικά μπροστά σε εκατομμύρια θεατές, η Χερντ κατέθεσε ενόρκως για ένα περιστατικό του 2015 στην Αυστραλία, όταν είπε ότι ο Ντεπ τη βίασε επανειλημμένα με ένα μπουκάλι.

Μιλώντας την τελευταία φορά που ανέβηκε στο εδώλιο, ο Ντεπ χαρακτήρισε την κατάθεση της Χερντ «αποτρόπαια», «γελοία» και «ταπεινωτική». Είπε στην αίθουσα του δικαστηρίου: «Κανένα ανθρώπινο ον δεν είναι τέλειο, σίγουρα όχι. Κανείς μας. Αλλά ποτέ στη ζωή μου δεν έχω διαπράξει σεξουαλική κακοποίηση, σωματική κακοποίηση, όλες αυτές τις εξωφρενικές ιστορίες ότι διέπραξα αυτά τα πράγματα και ζούσα με αυτά για έξι χρόνια και περίμενα να μπορέσω να πω την αλήθεια δημοσίως».

Το επταμελές σώμα ενόρκων, αποτελούμενο από πέντε άνδρες και δύο γυναίκες, τάχθηκε ως επί το πλείστον με το μέρος του Depp στην υπόθεση της Βιρτζίνια, επιδικάζοντάς του αποζημίωση άνω των 10 εκατομμυρίων δολαρίων, αφού έκρινε ότι η Heard τον δυσφήμισε στο άρθρο της το 2018. Η ίδια κέρδισε έναν από τους τρεις ισχυρισμούς της ανταγωγής της και της επιδικάστηκαν 2 εκατομμύρια δολάρια. Τώρα και οι δύο ασκούν έφεση κατά των αποφάσεων.