Διεθνή

Εγκεφαλικά νεκρή η Αν Χεκ μετά το τροχαίο ατύχημα

Η ιατρική ομάδα πρόκειται να διακόψει τη μηχανική υποστήριξη

Parallaxi
εγκεφαλικά-νεκρή-η-αν-χεκ-μετά-το-τροχα-911842
Parallaxi

Δυσάρεστες είναι οι εξελίξεις για την Αν Χεκ. Εκπρόσωποι της οικογένειάς της ανακοίνωσαν ότι η ηθοποιός είναι εγκεφαλικά νεκρή μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό της σε τροχαίο στο Λος Άντζελες.

Το πρωί της προηγούμενης Παρασκευής 5 Αυγούστου  η πρώην σύντροφος της Έλεν Ντε Τζένερις οδηγούσε το αυτοκίνητό της στην περιοχή Mar Vista του Λος Άντζελες όταν – για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία – έπεσε πάνω σε ένα γκαράζ σπιτιού με ταχύτητα  Στη συνέχεια η Χεκ προσπάθησε να κάνει όπισθεν και να φύγει, πέφτοντας με ταχύτητα 140 χ/μ πάνω σε σπίτι και  «έχοντας κάνει χρήση κοκαΐνης», η οποία βρέθηκε στο αίμα της. Τόσο το σπίτι όσο και το αυτοκίνητο της Χεκ τυλίχθηκαν αμέσως στις φλόγες. και «έχοντας κάνει χρήση κοκαΐνης», η οποία βρέθηκε στο αίμα της.

Η ίδια είχε εκφράσει στο παρελθόν την επιθυμία να γίνει δωρήτρια οργάνων και έτσι η 53χρονη θα παραμείνει συνδεδεμένη σε αναπνευστήρα μέχρι να καθοριστεί εάν υπάρχουν στο σώμα της όργανα κατάλληλα για δωρεά και στη συνέχεια η ιατρική ομάδα θα διακόψει τη μηχανική υποστήριξη της ζωής.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλον τον κόσμο για τις ευχές τους και τις προσευχές τους για την ανάρρωση της Αν, αλλά και το αφοσιωμένο προσωπικό και τις υπέροχες νοσηλεύτριες που φρόντισαν την Αν στο Κέντρο Εγκαυμάτων Γκρόσμαν στο Νοσοκομείο Γουέστ Χιλ. Δυστυχώς, λόγω του ατυχήματός της, η Αν Χεκ υπέστη ανοξικό εγκεφαλικό τραύμα και παραμένει σε κώμα. Δεν αναμένεται να επιβιώσει» δήλωσε ο εκπρόσωπος των οικείων της.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «ήταν εδώ και καιρό επιθυμία της» να γίνει δωρήτρια οργάνων, έτσι θα παραμείνει συνδεδεμένη με την μηχανική υποστήριξη μέχρι να ολοκληρωθεί ο έλεγχος των οργάνων της.

Η Αν Χεκ, μητέρα δύο παιδιών, εμφανίστηκε σε ταινίες μεταξύ των οποίων: Donnie Brasco, Έξι Ημέρες-Επτά Νύχτες, Ξέρω τι Έκανες Πέρυσι το Καλοκαίρι και την επανέκδοση του Ψυχώ, το 1998. Είχε εμφανιστεί επίσης σε τηλεοπτικές σειρές καθώς και στο παιχνίδι Dancing with the Stars (στις ΗΠΑ ονομάζεται Strictly Come Dancing).

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα