Featured

13 σκίτσα για τις πυρκαγιές που θα θυμόμαστε για πάντα

Τα παρακάτω σκίτσα είναι εκείνα που έγιναν viral, και ''περιγράφουν'' λεπτομερώς την εφιαλτική κατάσταση της τελευταίας εβδομάδας.

Μυρτώ Τούλα
13-σκίτσα-για-τις-πυρκαγιές-που-θα-θυμόμ-799209
Μυρτώ Τούλα

Τις τελευταίες επτά ημέρες, η Ελλάδα, και ακόμη περισσότερο η Εύβοια δίνει την απόλυτη και την πιο δύσκολη μάχη απέναντι στα πύρινα μέτωπα. Οι εικόνες που κυκλοφορούν στα social media, είναι αμέτρητες και δεν υπάρχουν πια λόγια να τις περιγράψεις, τα στιγμιότυπα στα ΜΜΕ η απόλυτη απόδειξη για την φρίκη, με ανθρώπους να κουβαλούν ζώα στην αγκαλιά τους, ρεπόρτερ να λυγίζουν στον αέρα και μετά σιωπή με τον ήχο από τις φλόγες να τρυπά τόσο δυνατά τα αυτιά όλων μας.

Η ζωή εκείνων αλλά και όλων μας πήρε μία άλλη τροπή, τα σώματα εχθές στην Εύβοια στάθηκαν μπροστά στην φλόγα, με τον απόλυτο ηρωισμό. Άνθρωποι τεράστιοι, έχοντας εξαλείψει το όποιο μέσο για πάλι. Σπίτια καμένα, γυμνή γη, οξυγόνο ανακατεμένο με την στάχτη, πρόσωπα γεμάτο θλίψη βουβά. Η ατάκα ”μας αφήσατε μόνους μας” θα μας κυνηγά για χρόνια, ενδεχομένως να μην ξεθωριάσει και ποτέ.

Τα παρακάτω σκίτσα είναι εκείνα που έγιναν viral, και περιγράφουν λεπτομερώς την εφιαλτική κατάσταση της τελευταίας εβδομάδας. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@tofilema_tislelas)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panos (@panos.br)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vivian (@tp_artworks)

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα