Ελλάδα

15χρονος προσπάθησε να αυτοκτονήσει λόγω bullying στο σχολείο

Πηγαίνει στο ίδιο σχολείο με τον 15χρονο που αυτοκτόνησε τον περασμένο Ιούλιο.

Parallaxi
15χρονος-προσπάθησε-να-αυτοκτονήσει-λό-378834
Parallaxi

Τεράστια ανησυχία στην τοπική κοινωνία αλλά και στη σχολική κοινότητα της περιοχής προκαλεί η απόπειρα αυτοκτονίας ενός 15χρονου μαθητή στην Αργυρούπολη, η οποίος επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του εξαιτίας του bullying που δεχόταν. 

Το επιπλέον σοκαριστικό στην όλη υπόθεση είναι ότι ο εν λόγω μαθητής πηγαίνει στο ίδιο σχολείο με τον 15χρονο που αυτοκτόνησε τον περασμένο Ιούλιο. Το αδικοχαμένο παιδί είχε βρεθεί απαγχονισμένο στο μπαλκόνι του σπιτιού του, αφήνοντας πίσω του ένα σημείωμα που κατονόμαζε έξι συμμαθητές του για το bullying που του ασκούσαν. «Με κατέστρεψαν, καταστρέψτε τους», έγραφε μεταξύ άλλων.

Η απόπειρα αυτοκτονίας του μαθητή Γυμνασίου έγινε την περασμένη Κυριακή, αλλά μόλις χθες είδε το φως τη δημοσιότητας. Ο νεαρός προσπάθησε να αυτοκτονήσει με μια ζώνη, αλλά ευτυχώς την τελευταία στιγμή επενέβη ο θείος του και τον έσωσε.

Η διευθύντρια του σχολείου φοβάται μήπως πίσω από το νέο περιστατικό είναι η ίδια ομάδα των έξι που παρενοχλούσε και το αγόρι που απεβίωσε. Ενημέρωσε τον Εισαγγελέα ανηλίκων για το συμβάν και για την υπόθεση το  αστυνομικό τμήμα Αργυρούπολης ξεκίνησε έρευνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δασκάλες δεν βάζουν στα παιδιά μαθήματα για το σπίτι και οι γονείς αντιδρούν

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα