Ελλάδα

46 τουριστικοί πράκτορες από την Πολωνία κάνουν απόβαση στην Ελλάδα

Θα μείνουν για οκτώ ημέρες στην Πελοπόννησο.

Parallaxi
46-τουριστικοί-πράκτορες-από-την-πολωνί-359326
Parallaxi

Την Αχαΐα και την Ηλεία πρόκειται να επισκεφθούν τις επόμενες ημέρες 46 τουριστικοί πράκτορες από την Πολωνία, στο πλαίσιο ταξιδιού γνωριμίας που διοργανώνει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, σε συνεργασία με τον ΕΟΤ και την TUI Πολωνίας, ενόψει της νέας αεροπορικής σύνδεσης που θα εγκαινιαστεί την επόμενη ταξιδιωτική περίοδο, μεταξύ της Πολωνίας και του αεροδρομίου του Αράξου.

Οι τουριστικοί πράκτορες θα παραμείνουν για περίπου οκτώ ημέρες, προκειμένου να γνωρίσουν από κοντά τους προορισμούς που μπορεί να προσφέρει η Δυτική Ελλάδα στον ταξιδιώτη.

Σε δηλώσεις που έκανε ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Απόστολος Κατσιφάρας, τόνισε ότι «οι πράξεις μας στηρίζονται στη μεθοδικότητα και τον επαγγελματισμό που αποτελούν κρίσιμα στοιχεία στο σύγχρονο τουριστικό επιχειρείν και ως εκ τούτου πρωτοβουλίες σαν και αυτή, δηλαδή της φιλοξενίας των 46 τουριστικών πρακτόρων, εντάσσονται στο πλάνο μας για τη διεύρυνση των χωρών από όπου επισκέπτονται τη Δυτική Ελλάδα».

Από την πλευρά του, ο αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας, Κώστας Καρπέτας, επισήμανε: «Δημιουργούμε νέες γέφυρες συνεργασίας με σημαντικούς φορείς που επηρεάζουν σε παγκόσμιο επίπεδο τις τουριστικές ροές». «Με τη δουλειά μας τα τελευταία χρόνια έχουμε καταφέρει να αναδείξουμε τη Δυτική Ελλάδα ως έναν προορισμό αναψυχής και η επιλογή αυτή της TUI Πολωνίας να εντάξει το αεροδρόμιο του Αράξου στα δρομολόγιά της αποτελεί δικαίωση των προσπαθειών μας» πρόσθεσε ο κ. Καρπέτας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Θεσσαλονίκη διεκδικεί τους Αμερικανούς τουρίστες

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα