Αθλητισμός

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: Ο μικρός Λέανδρος έστειλε το πιο δυνατό μήνυμα του φετινού τελικού

«Ο αθλητισμός ενώνει, ας το θυμούνται όλοι αυτό στις επόμενες δύσκολες στιγμές με λόγια και με πράξεις»

Parallaxi
αεκ-παοκ-ο-μικρός-λέανδρος-έστειλε-το-π-1011797
Parallaxi

Ένας τελικός που πέρασε από… χίλια κύματα μέχρι να διεξαχθεί και οι εικόνες που έκαναν το γύρο του ποδοσφαιρικού πλανήτη να είναι αποκαρδιωτικές, καθώς ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να είναι γιορτή, διεξήχθη στις άδειες κερκίδες του Πανθεσσαλικού Σταδίου στο Βόλο μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, με την Ένωση να κατακτά το τρόπαιο.

Μετά από το φινάλε του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας που η ΑΕΚ κατέκτησε νικώντας με 2-0 τον ΠΑΟΚ, ακολούθησε η απονομή και οι πανηγυρισμοί των παικτών στον αγωνιστικό χώρο του Πανθεσσαλικού Σταδίου, όπου εκτυλίχθηκαν συγκινητικές σκηνές. Τα μέλη της κιτρινόμαυρης αποστολής υποδέχθηκαν ανάμεσά τους ένα μικρό φίλο του ΠΑΟΚ που καθόταν σε αναπηρικό καροτσάκι.

Οι παίκτες τον αγκάλιασαν, φωτογραφήθηκαν μαζί του και του έδωσαν να κρατήσει και το Κύπελλο Ελλάδας, χαρίζοντάς του αξέχαστες στιγμές σ’ έναν κατά τ’ άλλα ασυνήθιστο τελικό, αφού έγινε κεκλεισμένων των θυρών.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2022-2023 / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΑΕΚ – ΠΑΟΚ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ / EUROKINISSI)

Στο μεταξύ, ο Μαροκινός μέσος της ΑΕΚ, Νουρεντίν Άμραμπατ έβγαλε την αναμνηστική μπλούζα που φορούσε για το νταμπλ και τη φόρεσε στο μικρό φίλαθλο του ΠΑΟΚ! Ένας άλλος που έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για να περάσει καλά μαζί τους ο μικρός, ήταν και οι Σέρχιο Αραούχο, Γιώργος Τζαβέλλας, δύο από τους πλέον ευαισθητοποιημένους παίκτες της ΑΕΚ, όπως έχουν αποδείξει πολλάκις αυτή τη σεζόν και πιο συγκεκριμένα στις περιπτώσεις του Άλκη Καμπανού και της Μυρτούς, αντίστοιχα.

Στο μεταξύ ο μικρός Λέανδρος, το παιδί με το μεγαλείο ψυχής που γνωρίσαμε πέρσι από το πιο… όμορφο γκολ που έχει μπει ποτέ στο γήπεδο της Τούμπας, σχολίασε το παραπάνω περιστατικό και έστειλε ένα ακόμα δυνατό μήνυμα για να δείξει ότι αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του σχολίασε:

«Συγχαρητήρια @aekfc_official για την κατάκτηση του κυπέλλου👏!!! Χίλια μπράβο και για το μήνυμα συμπερίληψης και αθλητικού ιδεώδους!!! Μην ξεχνάτε πως τα παιδιά με οπτική👨‍🦯 και κινητική 👨‍🦽 αναπηρία έχουμε ανάγκη ελεύθερες διαβάσεις και πεζοδρόμια στην καθημερινότητά μας‼️

Υ.Γ. Ο αθλητισμός ενώνει, ας το θυμούνται όλοι αυτό στις επόμενες δύσκολες στιγμές με λόγια και με πράξεις🖤🤍💛🦅‼️»

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα