Διεθνή

Αεροπορική βιομηχανία HΠΑ: Πρωτόκολλα δοκιμών COVID-19 πριν από διεθνείς πτήσεις

Αξίζει να σημειωθεί, ότι τα διεθνή ταξίδια μεταξύ των αερομεταφορέων των ΗΠΑ είναι προς το παρόν μειωμένα κατά 82% σε σύγκριση με πέρυσι.

Parallaxi
αεροπορική-βιομηχανία-hπα-πρωτόκολλα-655512
Parallaxi

κοροναϊός ΗΠΑ

Η αεροπορική βιομηχανία των ΗΠΑ προτρέπει την κυβέρνηση να θεσπίσει πρωτόκολλα δοκιμών COVID-19 πριν από τις διεθνείς πτήσεις ως τρόπο για να ανοίξει ξανά ασφαλώς διαδρομές που έχουν αποκοπεί εν μέσω της πανδημίας.

Οι ενδιαφερόμενοι κλάδοι θέλουν οι ΗΠΑ να καταλήξουν σε συμφωνία σχετικά με τις διαδικασίες δοκιμών πριν από πτήσεις εν καιρώ COVID-19 με την Ευρώπη, τον Καναδά ή τον Ειρηνικό ως μέρος ενός “πιλοτικού προγράμματος περιορισμένων δοκιμών”. Αυτό θα επέτρεπε στους ανθρώπους να ταξιδεύουν μεταξύ δύο χωρών χωρίς την ανάγκη καραντίνας και θα επιτρέψουν στους κυβερνητικούς αξιωματούχους να αξιολογήσουν την αποτελεσματικότητα του προγράμματος.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι τα διεθνή ταξίδια μεταξύ των αερομεταφορέων των ΗΠΑ είναι προς το παρόν μειωμένα κατά 82% σε σύγκριση με πέρυσι, καθώς τα σύνορα πολλών χωρών παραμένουν κλειστά για τους πολίτες των ΗΠΑ, σύμφωνα με την Airlines for America.

Το Παγκόσμιο Συμβούλιο Ταξιδιών και Τουρισμού εκτιμά ότι η απώλεια διεθνών ταξιδιών και τουρισμού θα κοστίσει στην οικονομία των ΗΠΑ 155 δισεκατομμύρια δολάρια. Πολλά φαίνεται να είναι τα πλήγματα που δέχεται η αμερικανική γη και κυβέρνηση, η οποία δε μοιάζει να διαχειρίζεται σωστά ούτε το δεύτερο κύμα της πανδημίας.

Πηγή: Abcnews.com

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα