Ελλάδα

Απόψε στη Μήλο: Αεροσκάφος βρέθηκε σε χωράφι.

Δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός και όλοι οι επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους. Στην περιοχή φυσούσαν δυνατοί άνεμοι.

Parallaxi
απόψε-στη-μήλο-αεροσκάφος-βρέθηκε-σε-χ-870743
Parallaxi
εικόνα Screenshot

Παραλίγο να σημειωθεί ατύχημα σήμερα το απόγευμα στο αεροδρόμιο της Μήλου.  Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα αεροπλάνο της Olympic Air βγήκε εκτός πίστας κατά τη διάρκεια της προσγείωσης με αποτέλεσμα να βρεθεί στα χωράφια εξαιτίας δυνατών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή. 

Ευτυχώς δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός και όλοι οι επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους χάρη στην ψυχραιμία του πληρώματος.

Η ανακοίνωση της Aegean:

Κατά την πτήση ΟΑ 024 από Αθήνα για Μήλο που εκτελείται με αεροσκάφος τύπου ATR42-600, μετά την προσγείωση και ενώ είχε επιβραδύνει και τροχοδρομούσε πλέον με χαμηλή ταχύτητα για στάθμευση, λόγω έντονων πλαγιομετωπικών ανέμων με ριπές που επικρατούσαν στην περιοχή του αεροδρομίου, παρέκκλινε για λίγα μέτρα εκτός του διαδρόμου προσγείωσης. Μετά τη στάθμευση του αεροσκάφους, οι 20 επιβάτες που επέβαιναν στην πτήση αποβιβάστηκαν με ασφάλεια και η εταιρεία λαμβάνει όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα για τον έλεγχο του αεροσκάφους.

Αξίζει να σημειωθεί πως σήμερα είχαν προγραμματιστεί δυο πτήσεις για το αεροδρόμιο της Μήλου, και η αναστάτωση που είχε ως αποτέλεσμα και την καθυστέρηση της αναχώρησης του πρώτου αεροσκάφους.

Τόσο στο αεροσκάφος που σημειώθηκε το ατύχημα όσο και στο πρώτο που βρισκόταν σε στάδιο πριν την απογείωση, έχουν βγει εκτός οι επιβάτες και βρίσκονται στο αεροδρόμιο για να αναχωρήσουν με την επόμενη πτήση.

Με πληροφορίες του Cyclades24.gr

Δείτε επίσης:

 

 

 

 

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα