Ελλάδα

Εξελίξεις- Aφγανιστάν: Εκτάκτως στον Έβρο Χρυσοχοΐδης- Παναγιωτόπουλος

Θα εξετάσουν την κατάσταση στα σύνορα.

Parallaxi
εξελίξεις-aφγανιστάν-εκτάκτως-στον-έβ-505613
Parallaxi

Στον Έβρο θα βρεθούν σήμερα εκτάκτως ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης .

Οι δυο υπουργοί αναμένεται να προσγειωθούν με ελικόπτερο στο γήπεδο της Ορεστιάδας, συνοδευόμενοι από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Φλώρο και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Μιχαήλ Καραμαλάκη.

Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα evros-news.gr, οι δύο υπουργοί θα επισκεφθούν τις Καστανιές και θα επιθεωρήσουν την κατάσταση στα ελληνοτουρκικά σύνορα.

Έπειτα, σύμφωνα με την ίδια πηγή, θα μεταβούν και στο νέο φράχτη που κατασκευάζεται στην περιοχή των Φερών.

Εν συνεχεία, θα έχουν ευρεία σύσκεψη στην XII Μεραρχία Πεζικού στην Αλεξανδρούπολη, με την συμμετοχή όλων των αρμόδιων φορέων.

Η επικράτηση των Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν αναμένεται να δημιουργήσει μια νέα ανθρωπιστική κρίση. Μάλιστα, το θέμα βρέθηκε στο επίκεντρο συνεδρίασης του ΚΥΣΕΑ υπό την προεδρία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Γιάννης Οικονόμου: «Δεν θα επιστρέψουμε σε σκηνές 2015»

O νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, δήλωσε χθες τα εξής:

«Οι δυνάμεις αποτροπής είναι σε απόλυτη εγρήγορση σε όλες τις πύλες εισόδου. Δεν θα επιστρέψουμε σε σκηνές 2015, ούτε σε πύλες εισόδου, ούτε σε σιδηροδρομικές γραμμές ούτε στους αστικούς ιστούς… Η Ελλάδα δεν θα ξαναϋπάρξει ξέφραγο αμπέλι», δήλωσε ο Γιάννης Οικονόμου.

Δείτε επίσης:

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα