Διεθνή

Αυτά θα είναι τα νέα εντυπωσιακά γραφεία της Google στο Μανχάταν

Η εταιρία αγόρασε κτίριο έναντι 2,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Parallaxi
αυτά-θα-είναι-τα-νέα-εντυπωσιακά-γραφε-820999
Parallaxi

Στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης αποφάσισε η Google να εγκαταστήσει τα νέα της γραφεία, αγοράζοντας ένα εντυπωσιακό κτίριο αξίας 2,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Όπως ανακοίνωσε η εταιρία, αγόρασε το συγκεκριμένο κτίριο γραφείων, επενδύοντας στη δια ζώσης εργασία, παρά την εκτεταμένη τηλεργασία λόγω πανδημίας.

Πρόκειται για την πιο ακριβή πώληση κτιρίου γραφείων στις Ηνωμένες Πολιτείες από την αρχή της πανδημίας, αλλά και μία από τις ακριβότερες στην ιστορία της χώρας, σύμφωνα με την εταιρεία δεδομένων Real Capital Analytics.

Μέχρι σήμερα, το νέο κτίριο του τεχνολογικού κολοσσού, η έκταση του οποίου ισοδυναμεί με δύο οικοδομικά τετράγωνα, ήτα γνωστό ως Σεντ Τζον Τέρμιναλ και αποτελούσε το τέρμα της οδογέφυρας Γουέστ Σάιντ του κεντρικού σιδηροδρόμου της Νέας Υόρκης. Σύμφωνα με τους σχεδιασμούς, θα είναι διαθέσιμο προς χρήση από τα μέσα του 2023.

Μπορεί η τηλεργασία να συνεχίζεται, αλλά η εταιρία ανέφερε σε ανακοίνωση της ότι αγοράζει το κτίριο επειδή η συνεργασία σε προσωπικό επίπεδο είναι «σημαντικό μέρος του μέλλοντος μας». Πρόσφατα, ανέβαλε πρόσφατα την πλήρη επιστροφή στο γραφείο μέχρι το 2022, δίνοντας στους υπαλλήλους της τη δυνατότητα να εργάζονται μόνιμα από οπουδήποτε, αν το επιτρέπει ο ρόλος τους.

Η μπροστινή όψη τους

Καθώς τώρα λόγω της πανδημίας οι τιμές σε κτίρια γραφείων έπεσαν λόγω της τηλεργασίας, πολλές εταιρείες τεχνολογίας εκμεταλλεύονται την κατάσταση και προχωρούν σε σημαντικές αγορές σύμφωνα με επενδυτές ακινήτων.

Πριν την κατασκευή του τον Αύγουστο 2021

Δείτε επίσης

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα