Featured

Αυτά θα είναι τα πενήντα λεωφορεία που θα αγοράσει ο δήμος από τη Γερμανία

Δεν διαθέτουν κλιματισμό, παρά μόνο για τον οδηγό και έχουν ανεμιστήρες οροφής, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι δεν περιγράφεται πόσες πόρτες διαθέτουν! 

Parallaxi
αυτά-θα-είναι-τα-πενήντα-λεωφορεία-που-630308
Parallaxi

Πέρασε σήμερα αιφνιδιαστικά, από την οικονομική επιτροπή του δήμου Θεσσαλονίκης, η απόφαση για την αγορά πενήντα μεταχειρισμένων λεωφορείων από τη Λειψία της Γερμανίας τα οποία θα δωρηθούν στον ΟΑΣΘ.

Πρόκειται για απόφαση του δημάρχου Θεσσαλονίκης που κατέστη δυνατή με ειδική Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που πέρασε η κυβέρνηση και με μίνι, φωτογραφικό διαγωνισμό, που βγήκε στον αέρα την προηγούμενη Πέμπτη και τελείωσε σήμερα το πρωί με μια ακόμα προσφορά σε σχεδόν διπλάσια τιμή.

Το κόστος κάθε λεωφορείου θα είναι 20000 ευρώ και νικητής του ”διαγωνισμού” είναι η εταιρία της Λειψίας.

Τα λεωφορεία είναι κατασκευασμένα στην Πολωνία, το 2007, το 2008 και το 2009. Έχουν ανακλινόμενα και όχι ανοιγόμενα παράθυρα, δεν διαθέτουν κλιματισμό, παρά μόνο για τον οδηγό και έχουν ανεμιστήρες οροφής, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι δεν περιγράφεται πόσες πόρτες διαθέτουν!

Μένει να δούμε τι θα απογίνει ο διαγωνισμός και κάποιος να ενημερώσει την πόλη γιατί τα λεωφορεία δεν τα αγοράζει ο ίδιος ο ΟΑΣΘ και παραγοντίζει ο δήμος Θεσσαλονίκης για την αγορά τους.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα