Διεθνή

Αγγλία: Δάσκαλος σε δημοτικό σχολείο έχει γεμίσει κάθε σπιθαμή του σώματός του με τατουάζ

Έφτασε στο σημείο να αφαιρέσει τις θηλές και τον αφαλό του για να "αξιοποιήσει" το χώρο

Parallaxi
αγγλία-δάσκαλος-σε-δημοτικό-σχολείο-έ-997148
Parallaxi

Είναι δάσκαλος σε δημοτικό σχολείο και έχει γεμίσει το σώμα του με τατουάζ, αφαιρώντας ακόμα και τις θηλές του και τον αφαλό του για να επιτύχει τρομερό του εγχείρημα.

Ο Sylvain H laine, 37 ετών, είναι καλυμμένος με τατουάζ αξίας 57.000 λιρών και έφτασε στο σημείο να αφαιρέσει τη θηλή και τον αφαλό του για να κάνει χώρο για περισσότερα τατουάζ.

Πρόκειται για έναν άνδρα που θεωρείται ότι έχει τα περισσότερα τατουάζ στον κόσμο και έχει περιγράψει λεπτομερώς τη ζωή του χαρακτηρίζοντας τον εαυτό του ως ευτυχισμένος δάσκαλος.

Ο δάσκαλος δημοτικού σχολείου, μοντέλο, performer από το Παρίσι έχει κάνει σχέδια ακόμη και στα ούλα του και στους βολβούς των ματιών σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror, έχοντας ξεκινήσει το ταξίδι του στoν κόσμο του τατουάζ πριν από 10 χρόνια σε ηλικία 27 ετών.

Μετακομίζοντας στο Λονδίνο το 2012 για να διδάξει, ο Sylvain φορούσε κοστούμια και γραβάτες και πέρασε μια υπαρξιακή κρίση, χωρίς να ξέρει τι να κάνει με τη ζωή του.

Ενώ βρισκόταν στο Μπρίξτον, παρατήρησε ότι ο τραπεζικός του στην HSBC είχε τατουάζ στο λαιμό του και στη συνέχεια παρατήρησε ότι ένας άνδρας στα McDonalds είχε κάνει και στα δυο του χέρια τατουάζ μανίκι. Αυτό άνοιξε τα μάτια του Sylvain, σύμφωνα με τον ίδιο.

Kάλυψέ όλο το σώμα του με τατουάζ σε 3,5 χρόνια

Κατά τη διάρκεια τρεισήμισι ετών, ο Sylvain κάλυψε ολόκληρο το σώμα του, ολοκληρώνοντας το πρώτο του στρώμα στο Παρίσι. Τώρα ολοκληρώνει το δεύτερο στρώμα των τατουάζ του, σκοπεύοντας να κάνει ένα τρίτο και ένα τέταρτο. Ο Sylvain αποδέχεται ότι μια μέρα, όταν θα είναι 80 ή 90 ετών, θα είναι εντελώς μαύρος, έχοντας καλύψει τον εαυτό του με σκούρους τόνους.

Εκτός από τα τατουάζ του, ο Sylvain έχει αφαιρέσει τις θηλές του και τον αφαλό του για να γίνει πιο ομαλός καμβάς για τους καλλιτέχνες που ζωγραφίζουν πάνω του.

Ο Sylvain δεν διαπίστωσε ποτέ ότι τα τατουάζ του επηρέασαν την καριέρα του καθώς διδάσκει σε παιδιά εδώ και 14 χρόνια, διδάσκοντας σήμερα 29 παιδιά ηλικίας μεταξύ επτά και 11 ετών. Παρά την εντυπωσιακή του εμφάνιση, τα παιδιά δεν ενοχλούνται, νοιάζονται περισσότερο για το ότι είναι ένας νεαρός άνδρας δάσκαλος στη Γαλλία, παρά για τα τατουάζ του.

Ο Sylvain διαπιστώνει ότι τα παιδιά χρειάζονται δύο λεπτά για να τον αποδεχτούν, οι γονείς δύο ημέρες και οι παππούδες και οι γιαγιάδες δύο εβδομάδες, λέει με χιούμορ.

Ο πατέρας του και η αδελφή του δέχτηκαν πολύ ομαλά την απόφασή του. Η μητέρα του ήταν διστακτική στην αρχή, ωστόσο, αφού το είδε ως καριέρα, το αποδέχτηκε.

Ο Sylvain δεν βιώνει μίσος στους δρόμους ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Για τον ίδιο, το πιο παράξενο είναι μέσω των διαδικτυακών γνωριμιών, οι γυναίκες να υποθέτουν ότι λόγω των τατουάζ του είναι επικίνδυνος και εγκληματίας, νομίζοντας ότι είναι τρελός. Λαμβάνει πολλά σεξουαλικά σχόλια στις φωτογραφίες του.

Ο Sylvain παρ’ όλα αυτά συμβουλεύει ότι αν θέλει κάποιος να κάνει τατουάζ, θα πρέπει να περιμένει λίγο και να ξέρει ότι είναι η σωστή επιλογή χωρίς να επηρεάζει τη δουλειά ή την επαγγελματική του ζωή. Ο ίδιος δεν έχει μετανιώσει ποτέ για κανένα τατουάζ.

«Βλέπω τις τέχνες μου ως ένα μόνο κομμάτι, μια ολόσωμη στολή που έχει εξελιχθεί με τον χρόνο. Τώρα βρίσκομαι στο δεύτερο στρώμα μου», δηλώνει.

«Η γλώσσα μου είναι τατουάζ, οι ρώγες μου αφαιρέθηκαν και ο αφαλός μου αφαιρέθηκε, επειδή ήθελα να είμαι γεμάτος και να είναι πιο εύκολο να μου κάνουν τα τατουάζ», πρόσθεσε.

Πηγή: iefimerida.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα