Άγιοι Θεόδωροι: «Οι ληστές ήρθαν μπροστά στην πόρτα μας» – Η μαρτυρία του γιού της 73χρονης

" Εγώ την είδα τη μάνα μου νεκρή στο πάτωμα με την αλυσίδα στο λαιμό της."

Parallaxi
άγιοι-θεόδωροι-οι-ληστές-ήρθαν-μπροσ-503970
Parallaxi

Σε τηλεοπτικό σταθμό μίλησε ο γιος της 73χρονης που βρήκε τραγικό θάνατο χθες στους Άγιους Θεοδώρους. Ο γιος της περιγράφει πως έζησε αυτός το γεγονός. Ο ίδιος βρισκόταν μέσα στο σπίτι με τον πατέρα του και βρήκε το άψυχο σώμα της μητέρας του στην άσφαλτο.

“Ήρθαν στην πόρτα μας μπροστά. Σταμάτησαν ένα αυτοκίνητο και φώναξαν. Βγήκε η μάνα μου έξω. Εγώ ήμουν με πατερίτσες μέσα κι εκείνη τη στιγμή πήγαν να τη βουτήξουν ή από το λαιμό να της πάρουν το χρυσαφικό της, την αλυσίδα της ή κάτι”, λέει ο γιος της 73χρονης.

Προσπάθησε να τρέξει για να σώσει τη μητέρα του αφού άκουσε να τον φωνάζει αλλά περπατάει με πατερίτσες και του ήταν δύσκολο να κινηθεί γρήγορα: “Ήρθαν σε πάλη και μετά την πάτησαν με το αυτοκίνητο. Τη χτύπησαν μπροστά, έπεσε κάτω και μετά πέρασαν από πάνω της. Φώναξε “Γιώργο!”, εμένα, έτρεξα στην πόρτα με τις πατερίτσες, μαζί με τον πατέρα μου και μέχρι να φτάσουμε στα μισά της διαδρομής είχε φύγει η μάνα μου, πρέπει να είχε πάει μπροστά στο αμάξι, έβαλαν μπροστά και να την πάτησαν. Πήγανε να κόψουνε και την αλυσίδα από το λαιμό της. Εγώ την είδα τη μάνα μου νεκρή στο πάτωμα με την αλυσίδα στο λαιμό της.”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ: Την σκότωσαν για μια αλυσίδα στους Άγιους Θεόδωρους

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα