Διεθνή

Αγόρι 2 ετών, έπαιζε στον παιδικό σταθμό και καρφώθηκε σφαίρα στο κεφάλι του

Οι αστυνομικοί εντόπισαν έναν άνδρα που πυροβολούσε πτηνά με αεροβόλο

Parallaxi
αγόρι-2-ετών-έπαιζε-στον-παιδικό-σταθμό-829080
Parallaxi

Ένα αγοράκι 2 ετών άρχισε να αιμορραγεί ενώ βρισκόταν στον παιδικό σταθμό στη Γιούτα, οι δασκάλες ειδοποίησαν τους γονείς του, το πήγαν στο νοσοκομείο και οι γιατροί βρήκαν… σφαίρα καρφωμένη στο κεφάλι του!

Το περιστατικό συνέβη τη Δευτέρα και, όπως αναφέρει το nbcnews, οι Αρχές έμαθαν ότι τα παιδιά έπαιζαν σε έναν περιφραγμένο χώρο όταν το αγοράκι φάνηκε να σκοντάφτει και μετά αιμορραγούσε στο πρόσωπο.

«Ο παιδικός σταθμός ενημέρωσε τους γονείς του 2χρονου παιδιού οι οποίοι αμέσως πήραν το παιδί και το μετέφεραν στο νοσοκομείο. Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι το παιδί είχε μια σφαίρα μικρού διαμετρήματος σφηνωμένη στο κεφάλι του» ανέφερε η αστυνομία.

Το αγοράκι είναι σε σταθερή κατάσταση και το περιστατικό φαίνεται ότι ήταν «τραγικό ατύχημα».

«Είμαστε σοκαρισμένοι από το γεγονός» δήλωσε ο ιδιοκτήτης του παιδικού σταθμού, Lane Mugleston.

Δεν θα αφαιρέσουν τη σφαίρα από το κεφάλι του παιδιού οι γιατροί

Σύμφωνα με δημοσίευμα του KSL, οι αστυνομικοί εντόπισαν έναν άνδρα που πυροβολούσε πτηνά με αεροβόλο, ο οποίος συνεργάζεται μαζί του για την υπόθεση και δεν θα κατονομαστεί εκτός και αν του απαγγελθούν κατηγορίες.

Οι γιατροί αποφάσισαν να αφήσουν τη σφαίρα στο κεφάλι του αγοριού καθώς υπάρχει φόβος να προκληθεί μεγαλύτερη ζημιά αν το παιδί υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα