Ελλάδα

Αιχμηρός Μιθριδάτης εναντίον της κυβέρνησης – Πώς αντέδρασε το Twitter στο νέο του τραγούδι

Το «Για να μην τα χρωστάω» έχει ήδη 300.000 προβολές στο YouTube.

Parallaxi
αιχμηρός-μιθριδάτης-εναντίον-της-κυβ-765152
Parallaxi

Με ρίμες για τα κακώς κείμενα της κυβέρνησης επιστρέφει ο γνωστός ράπερ Μιθριδάτης.

Τα τελευταία 24ωρα κάνει τον γύρο του Διαδικτύου το νέο τραγούδι του με τίτλο «Για να μην τα χρωστάω», μέσω του οποίου στέλνει τα δικά του πολιτικά μηνύματα. Το 12λεπτο μουσικό κομμάτι χωρίζεται σε έξι μέρη και κεντρικά θέματα του σχολιασμού του είναι η διαχείριση της πανδημίας στη χώρα μας, τα φαινόμενα αστυνομικής βίας, καθώς και το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση γι’ αλλαγές στα εργασιακά.

Στο YouTube το τραγούδι έχει συγκεντρώσει μέσα σε λίγες ώρες, σχεδόν 300.000 προβολές.

Ο ράπερ, χρησιμοποιεί καυτό λόγο και χτυπάει ασταμάτητα την κατάσταση που βιώνουμε τον τελευταίο ένα χρόνο με την πανδημία του κορονοϊού και τα όσα έφερε μαζί της. Επίσης περιγράφει με σκωπτική διάθεση όσα συμβαίνουν στη χώρα τα τελευταία σχεδόν δύο χρόνια που βρίσκεται στο τιμόνι ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Πως αντέδρασε το Twitter

Ποιος είναι ο Μιθιδράτης

Ο Μιθριδάτης Χατζόγλου ή απλά Μιθριδάτης έγινε ευρύτερα γνωστός ως μέλος του συγκροτήματος «Ημισκούμπρια». Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κυψέλη. Είναι γιος των ηθοποιών Κώστα Χατζόγλου και Ανθής Γούναρη. Σε ηλικία 15 ετών, εργάστηκε ως σκιτσογράφος σε εφημερίδες και περιοδικά. Μέχρι το 1994, εργαζόταν ως υπάλληλος σε κατάστημα Metropolis. Την ίδια εποχή, φοιτούσε στη Σχολή Καλών Τεχνών, από την οποία αποφοίτησε τελικά το 2019.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα