Ελλάδα

Ακυρώνονται φεστιβάλ και εκδηλώσεις στην Ελλάδα

Οι νέες ακυρώσεις προγραμματισμένων εκδηλώσεων

Parallaxi
ακυρώνονται-φεστιβάλ-και-εκδηλώσεις-636170
Parallaxi

Ακυρώνεται το URBAN ATHENS FESTIVAL 2020

Η ανακοίνωση:

«Εδώ… ο καλλιτέχνης σηκώνει ψηλά τα χέρια…»

Δυστυχώς, δεδομένου των τελευταίων εξελίξεων και της αδιάκοπης αρνητικής προβολής από φορείς και ΜΜΕ σχετικά με εκδηλώσεις πολιτιστικού χαρακτήρα, το Urban Athens Festival 2020 που προγραμματιζόταν για τις 7 και 8 Αυγούστου, ακυρώνεται.

Αν και ο σχεδιασμός του φεστιβάλ έγινε βάσει των προδιαγραφών και μέτρων όπως ορίστηκαν από τους αρμόδιους φορείς και γνωστοποιήθηκαν στο κοινό (όπως άλλωστε και η πλειονότητα των συναυλιών που διοργανώθηκαν κάτω από τις ίδιες παραμέτρους), με λύπη ανακοινώνουμε την ακύρωσή του Φεστιβάλ για να μην γίνουμε, πολύ απλά, «τροφή για τα θηρία».

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους καλλιτέχνες, συνεργάτες και φυσικά το μουσικό κοινό καθώς έδειξαν υψηλό επίπεδο ατομικής ευθύνης σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα και συνάμα μοιράστηκαν το όραμά μας για την πραγματοποίηση του Urban Athens Festival.

Καθώς όμως η φεστιβαλική εμπειρία δεν βιώνεται με μέτρα καταπίεσης και τακτικές εκφοβισμού, ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το 2021 όταν η μουσική θα μπορεί να ακουστεί ελεύθερα.

Η διαδικασία της επιστροφής του αντιτίμου ανάλογα με τον τρόπο αγοράς εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί ως κάτωθι:

1. Για τα εισιτήρια που αγοράστηκαν ηλεκτρονικά μέσω του συστήματος της Viva & Hunter Agency (viva.gr και hunteragency.gr), το αντίστοιχο ποσό θα επιστραφεί αυτομάτως στην κάρτα του πελάτη που χρησιμοποιήθηκε κατά την αγορά.

2. Για τα εισιτήρια που αγοράστηκαν από τα καταστήματα Hunter Agency, Ιμάντας και Metal Era η επιστροφή θα πραγματοποιηθεί με μετρητά από το κατάστημα Hunter Agency (Πανεπιστημίου 42, εντός στοάς) έως τις 8 Αυγούστου 2020.

Φεστιβάλ Φιλίππων: Ακυρώνονται όλες οι εκδηλώσεις της τρέχουσας εβδομάδας

Μετά από απόφαση του Δημάρχου Καβάλας και δεδομένου των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν στην ευρύτερη περιοχή της Καβάλας λόγω του κορονοϊού, αναβάλλονται οι εκδηλώσεις «Ο Μότσαρτ στο βουνό των Κενταύρων», «Τα Παράσιτα του Παραδείσου» και «Ο Ροβινσώνας και ο Κρούσος» που ήταν προγραμματισμένες για την Τρίτη 4, την Τετάρτη 5 και την Πέμπτη 6 Αυγούστου αντίστοιχα. Σύντομα θα ανακοινωθούν οι νέες ημερομηνίες.

Η παράσταση «Η Φυλλάδα του Μεγαλέξανδρου» που ήταν προγραμματισμένη να παρουσιαστεί το Σάββατο 8 Αυγούστου μεταφέρεται για την Κυριακή 9 Αυγούστου στις 9 το βράδυ στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων. Οι προκρατήσεις που έχουν ήδη γίνει στο site του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, ισχύουν για την παράσταση της Κυριακής.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας 2510. 220876 – 7 ώρες γραφείου.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα