Aλλάζει το σενάριο για τον θάνατο του φοιτητή στην Κάλυμνο

Πού στρέφονται πλέον οι Αρχές.

Parallaxi
aλλάζει-το-σενάριο-για-τον-θάνατο-του-φο-260648
Parallaxi

Σε δυστύχημα οφείλεται πιθανότητα ο θάνατος του 21χρονου φοιτητή.

Σε δυστύχημα οφείλεται, σύμφωνα με εκτιμήσεις της Αστυνομίας και δηλώσεις του ιατροδικαστή της Ρόδου, ο θάνατος του 21χρονου φοιτητή στην Κάλυμνο.

Ειδικότερα, αξιωματικοί της ΕΛΑΣ αναφέρουν ότι ο Νίκος Χατζηπαύλου πιθανότατα έπεσε από τα βράχια, ενδεχομένως στην προσπάθειά του να κάνει αναρρίχηση. Οι κακώσεις στο σώμα του, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, προήλθαν από την πτώση και τα χτυπήματα στα βράχια. Το ίδιο ισχύει για το βαθύ τραύμα που έφερε στο πρόσωπο.

Θυμίζουμε πως τα ίχνη του φοιτητή είχαν χαθεί από την Κυριακή 19 Νοεμβρίου στην Κάλυμνο και το τραγικό τέλος ήρθε πριν από δύο μέρες όταν και βρέθηκε η σορός του σε απόκρημνη περιοχή κοντά στη Χώρα Καλύμνου, 200 περίπου μέτρα από το σημείο που είχε βρεθεί το ποδήλατό του από κάτοικο του νησιού που είχε πάει να μαζέψει χόρτα.

Στην αρχή οι αστυνομικές αρχές εξέταζαν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να πρόκειται για δολοφονία αφού φαίνεται να υπάρχουν τραύματα που δεν δικαιολογούνται από ατύχημα.

Ο άτυχος νεαρός είχε πάει πρόσφατα στην Κάλυμνο για να επισκεφθεί την οικογένειά του που ζει εκεί. Η μητέρα του είναι καθηγήτρια στο νησί.

*Με πληροφορίες από το ΑΠΕ

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα