Top

Αλβανία: Οι μάρτυρες του Ιεχωβά περί σχέσης τους με τις γυναίκες που «θυσιάστηκαν»

Τι λένε σε ανακοίνωση για τη σχέση τους με την οικογένεια.

Parallaxi
αλβανία-οι-μάρτυρες-του-ιεχωβά-περί-σχ-474630
Parallaxi

τιραναπλατεια3

Τρεις γυναίκες, μάνα και δύο κόρες στην Αλβανία, έδωσαν τέλος στη ζωή τους, με απώτερο σκοπό να αναστηθούν και να κατακτήσουν την αιώνια ζωή. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο εξ αυτών βρέθηκαν νεκρές. Η μικρότερη αδερφή της οικογένειας εντοπίστηκε ζωντανή, δίπλα στα πτώματα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, λόγω ασιτίας. Η κατάστασή της είναι κρίσιμη.

Όπως μεταδίδουν αλβανικά μέσα ενημέρωσης, η τοπική οργάνωση των Μαρτύρων του Ιεχωβά εξέδωσε ανακοίνωση για τη φημολογία ύπαρξης σχέσης της με την οικογένεια.

Κατά την ανακοίνωση, η οργάνωση δεν γνωρίζει την συγκεκριμένη οικογένεια, και δεν προτρέπει τους πιστούς της σε τέτοιου είδους «θυσίες».

Σημειώνεται ότι, η νεαρή που επέζησε είπε στις αρχές: «Εσείς δεν μπορείτε να κατανοήσετε τις θυσίες μας για να φθάσουμε μέχρι τη στιγμή αυτή».

Aξιοσημείωτο είναι ότι, τον Ιανουάριο, η αυτοκτονία του πατέρα των δύο παιδιών και από κόρες και μητέρα είχαν κόψει την επικοινωνία με τους γείτονες, καθώς και την έξοδό τους από το σπίτι.

Η μεγάλη αδερφή της οικογένειας φαίνεται να είχε πεθάνει καιρό πριν και διατηρούνταν στο κρεβάτι της από τη μάνα και την αδερφή σε αναμονή της «ανάστασης».

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα