Ελλάδα

Η ανάρτηση- απάντηση του Στέφανου Τσιτσιπά μετά τον σάλο

Που προκλήθηκε για τις δηλώσεις του περί εμβολιασμού.

Parallaxi
η-ανάρτηση-απάντηση-του-στέφανου-τσιτ-772996
Parallaxi
Εικόνα: Instagram

Μια ανάρτηση στο Instagram, που θεωρήθηκε από πολλούς ως απάντηση σε όσα ειπώθηκαν για τη δήλωσή του ότι δεν έχει εμβολιαστεί, έκανε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. 

Υπενθυμίζεται ότι, ο τενίστας δέχθηκε έντονη κριτική αναφορικά με τις δηλώσεις του σχετικά με το εμβόλιο. Συγκεκριμένα, ο Τσιτσιπάς δήλωσε ότι δεν έχει εμβολιαστεί και ότι θα κάνει το εμβόλιο εάν γίνει υποχρεωτικό.

Οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν ένα κύμα αντίδρασης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς πολλοί θεώρησαν ότι δεν θα έπρεπε να τοποθετείται και να επηρεάζει την κοινή γνώμη πάνω σε ένα τόσο σημαντικό θέμα. Δεν ήταν λίγοι μάλιστα εκείνοι που θυμήθηκαν και σχολίασαν ότι πέρυσι ο τενίστας είχε πρωταγωνιστήσει σε σποτάκια για τα μέτρα προστασίας κατά της εξάπλωσης της πανδημίας.

Μάλιστα, τις δηλώσεις του τενίστα σχολίασε και ο Ηλίας Μόσιαλος, ο οποίος είπε ότι “ότι τέτοιες τοποθετήσεις θα πρέπει να μας προβληματίσουν”.

Η νέα ανάρτηση

«Με το να προσέχεις τον εαυτό σου, προσέχεις επίσης και αυτούς που είναι δίπλα σου», έγραψε ο τενίστας κάτω από την ανάρτηση που έκανε στο Instagram μετά το σάλο.

Και πάλι, ωστόσο, υπήρξαν πολλά αρνητικά σχόλια, με τους χρήστες να σχολιάζουν ότι ένας μη εμβολιασμένος δεν μπορεί να μιλάει για τη φροντίδα των διπλανών του.

Δείτε επίσης:

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα