Ελλάδα

Ανατροπή στον θάνατο του 21χρονου φοιτητή στην Κάλυμνο

Αλλάζει τα δεδομένα νέα πραγματογνωμοσύνη.

Parallaxi
ανατροπή-στον-θάνατο-του-21χρονου-φοιτη-453339
Parallaxi

Ανατροπή στην υπόθεση θανάτου του 21χρονου φοιτητή στην Κάλυμνο φέρνει νέα έκθεση ειδικού πραγματογνώμονα που όρισε η οικογένεια του φοιτητή.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της νέας πραγματογνωμοσύνης ο θάνατος του φοιτητή δεν προήλθε από πτώση. 

Οι έρευνες του μηχανολόγου, μηχανικού, ειδικού πραγματογνώμονα κ. Παναγιώτη Μαδιά στον βράχο όπου θεωρήθηκε πως γλίστρησε και βρήκε μοιραίο θάνατο ο 21χρονος, καταλήγουν στο συμπέρασμα πως ο φοιτητής δεν πέθανε από πτώση.

«Για να είμαι βέβαιος δε συνετελέσθη ποτέ πτώση από αυτά τα σημεία του βράχου. Δεν ανέβηκε, δεν έπεσε ποτέ από εκεί γιατί το πτώμα του θα ήταν μη αναγνωρίσιμο» λέει στην κάμερα του STAR ο ειδικός πραγματογνώμονας.

Σύμφωνα με το STAR, ο Νικόλας Χατζηπαύλου όταν βρέθηκε νεκρός τον Νοέμβριο του 2017 δεν είχε ούτε νέα κάταγμα, όπως προκύπτει κι από τις τρεις ιατροδικαστικές εκθέσεις που έγιναν το περασμένο καλοκαίρι. Το εισαγγελικό πόρισμα βάζει την υπόθεση στο αρχείο με την οικογένεια όμως να επιμένει πως πρόκειται για δολοφονία. Η νέα έκθεση που έχει η οικογένεια στα χέρια της θα την οδηγήσει στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για να ανοίξει και πάλι η υπόθεση.

*Με πληροφορίες από star.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα