Aνατροπή στον θάνατο του φοιτητή

Λάθος εκτιμήσεις στην πρώτη νεκροτομή μπέρδεψαν εξαρχής την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Parallaxi
aνατροπή-στον-θάνατο-του-φοιτητή-286928
Parallaxi

Τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων ακυρώνουν το πόρισμα του πρώτου ιατροδικαστή στον θάνατο του 21χρονου φοιτητή στην Κάλυμνο, όπως αποκάλυψε σε δελτίο ειδήσεων του Alpha η Αγγελική Νικολούλη. 

Στο site της εκπομπής Φως στο Τούνελ παρουσιάζονται και τα νέα στοιχεία στην υπόθεση που θα ρίξουν φως στον τρόπο που έχασε τελικά την ζωή του ο Νίκος Χατζηπαύλου 21 χρόνων στην Κάλυμνο πριν από δυόμιση περίπου μήνες.

Σύμφωνα με αυτά: Η σπλήνα ήταν άθικτη και δεν είχε υποστεί ρήξη όπως ανέφερε η πρώτη νεκροτομή. Δεν εντοπίστηκε υποθερμία, κάτι που αποκλείει την εκδοχή να έμεινε πολλές ώρες ζωντανός και αβοήθητος όπως ειπώθηκε αρχικά. Δεν βρέθηκαν κατάγματα από πτώση σε βράχια, ενώ ο θάνατος φαίνεται ότι ήταν ακαριαίος. Εντοπίστηκαν πολλαπλά και σοβαρά θλαστικά τραύματα από θλον όργανο στο κεφάλι αλλά και στο σώμα.

Σήμερα αναμένονται και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων. Όλα αυτά τα στοιχεία θα συνδυαστούν για να απαντήσουν στο βασικό ερώτημα, ποια είναι τα ακριβή αίτια θανάτου του Νίκου Χατζηπαύλου.

Ο Σωκράτης Τσαντίρης τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας  που συμμετείχε με άλλους τρεις ιατροδικαστές στη δεύτερη νεκροτομή που ζήτησαν οι συγγενείς, μιλάει πλέον ξεκάθαρα για εσφαλμένα ευρήματα της πρώτης νεκροτομής, όπως αναφέρει η δημοσίευση της εκπομπής.

Πηγή Πληροφοριών: anikolouli.gr / Alpha TV

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα