Επικαιρότητα

Ανδρέας Κουράκης κατά διοίκησης Ζέρβα για την Βίλα Πετρίδη

Για αδιαφορία, ανικανότητα και προχειρότητα της διοίκησης του δήμου Θεσσαλονίκης κάνει λόγο ο πρώην αντιδήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος του δήμου Θεσσαλονίκης

Parallaxi
ανδρέας-κουράκης-κατά-διοίκησης-ζέρβ-739877
Parallaxi
Εικόνα: Facebook (Ανδρέας Κουράκης)

Για αδιαφορία, ανικανότητα και προχειρότητα της διοίκησης του δήμου Θεσσαλονίκης κάνει λόγο ο πρώην αντιδήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος του δήμου Θεσσαλονίκης, Ανδρέας Κουράκης, με ανάρτηση του στο Facebook, με αφορμή την ανάκληση της παραχώρησης του κτιρίου “Βίλα Πετρίδη” στην δυτική είσοδο της πόλης στο Κέντρο Πολιτισμού.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρει:

ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ, ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ η απλά ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ… Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την 22.03.2021 αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία από την διοίκηση του ΔΘ η εγκατάλειψη του κτιρίου από το ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

Το κτίριο-κόσμημα στην υποβαθμισμένη δυτική είσοδο της πόλης απέναντι από τα δικαστήρια, είχε παραχωρηθεί στο Κέντρο Πολιτισμού, μετά την ολοκλήρωση της αποκατάστασης του διατηρητέου κτιρίου και του αύλειου χώρου (2011-2014), με χρηματοδότηση του Δήμου και του Πράσινου Ταμείου.

Πρόσφατα λειτούργησε και σαν εξεταστήριο για δωρεάν τεστ κορονοϊού, που σύμφωνα με δημοσιεύματα μεταφέρεται στους χώρους της ΔΕΘ από τη Δευτέρα 29.03. 2021. Η απόφαση της εγκατάλειψης του κτιρίου ένα χρόνο πριν την ολοκλήρωση της παραχώρησης, συνιστά ομολογία πλήρους αποτυχίας του Κέντρου και της διοίκησης του Δήμου Θεσσαλονίκης να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της περιόδου για πολιτιστικές εκδηλώσεις και δράσεις, διαδικτυακές η με φυσική παρουσία.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=4700355543316222&id=100000254673177

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα