Διεθνή

Αγγλία: Βίαιη επίθεση δέχθηκε non binary άτομο

Το χτύπησαν επειδή φορούσε γόβες και φόρεμα

Parallaxi
αγγλία-βίαιη-επίθεση-δέχθηκε-non-binary-άτομο-822070
Parallaxi

Ένα ακόμα περιστατικό βίαιης επίθεσης με ρατσιστικά κίνητρα αναφορικά με το φύλο σημειώθηκε. Σε μία απάνθρωπη πράξη προχώρησαν δύο άτομα στο Shrewsbury της Αγγλίας, τα οποία επιτέθηκαν σε ένα non-binary άτομο επειδή φορούσε γόβες και φόρεμα.

Το κλώτσησαν, το γρονθοκόπησαν και το άφησαν αιμόφυρτο στη μέση του δρόμου.

Το Will Falshaw, όπως είναι το όνομά του, είχε μόλις πάρει ένα πακέτο φαγητού και επέστρεφε στο σπίτι από μια βραδινή έξοδο. Καθώς περπατούσε το πλησίασε κάποιος, που στον παρελθόν τον απειλούσε, και του επιτέθηκε.

Μάλιστα, ο δράστης είχε και συνεργό:

«Βγήκα έξω και ήπια μερικά ποτά. Είχα περάσει ένα ωραίο βράδυ. Μόλις είχα παραλάβει το φαγητό, όταν παρατήρησα αυτόν τον τύπο, που με είχε απειλήσει στο παρελθόν. Ήταν μαζί με έναν άλλον.

Άρχισαν να με παρενοχλούν και μετά μου επιτέθηκαν. Με έριξαν στο έδαφος και με κλώτσησαν στο πρόσωπο. Συνεχίστηκε αυτό για περίπου ένα λεπτό. Δεν είδα από ποιον δρόμο έφυγαν», είπε το Will Falshaw στα αγγλικά Μέσα και πρόσθεσε:

«Το πρόσωπό μου ήταν όλο μαύρο και μπλε και είχα μελανιασμένα πλευρά. Πήγα στη δουλειά την επόμενη μέρα, αλλά με έστειλαν σπίτι, όταν είδαν την κατάστασή μου».

«Έχω ρευστό φύλλο»

Όσο για τους λόγους της επίθεσης τόνισε ότι «σχετίζονται με την εξερεύνηση του φύλου μου. Έχω ρευστό φύλο. Για τη δουλειά ντύνομαι πιο αρρενωπά, αλλά τις υπόλοιπες ώρα θα φοράω ψηλοτάκουνα και φόρεμα».

Σημειώνεται ότι το περιστατικό συνέβη το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, έγινε γνωστό τις τελευταίες ώρες.

Με πληροφορίες από in.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα