Top

Χαρδαλιάς: Ιδεοληπτικά ανθρωπάρια πιστεύουν ότι μπορούν να μας τρομοκρατήσουν

Η ανάρτηση και η δήλωση του υφυπουργού με αφορμή τις επιθέσεις σε επιχειρήσεις της συζύγου του.

Parallaxi
χαρδαλιάς-ιδεοληπτικά-ανθρωπάρια-πι-580917
Parallaxi
Εικόνα Αρχείου

Απάντηση σε εκείνους που έβαλαν γκαζάκια σε επιχειρήσεις της συζύγου του δίνει ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας & Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Συγκεκριμένα, μέσα από ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο ίδιος αναφέρει:

«Άνανδροι και θρασύδειλοι, εμμονικά ιδεοληπτικά ανθρωπάρια καλυμμένα με τις κουκούλες τους, κρυμμένα στο σκοτάδι που τόσο αγαπάνε.  Βάλτε το καλά στο μυαλό σας. Οι ζωές μας, οι αξίες μας, η δημοκρατία μας δεν τρομοκρατείται! Δεν σας φοβόμαστε, δεν κάνουμε βήμα πίσω για όλα όσα μάθαμε να παλεύουμε. Το φως πάντα θα κερδίζει…».
Σε δήλωση του για την επίθεση ο Νίκος Χαρδαλιάς, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, τονίζει:
«Κάποια θρασύδειλα ανθρωπάρια που αρέσκονται να παίζουν στο σκοτάδι που είναι το αγαπημένο τους χόμπι και πάντα με κουκούλες πιστεύουν ότι μπορούν να μας τρομοκρατήσουν. Λέμε ξεκάθαρα ότι δεν τους φοβόμαστε. Δε θα μας τρομοκρατήσουν».
Υπενθυμίζεται ότι, οι επιθέσεις με εμπρηστικούς μηχανισμούς σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής 23/5, λίγο μετά τις 01:30, σε δύο επιχειρήσεις στην περιοχή του Βύρωνα.
Η πρώτη σημειώθηκε έξω από γυμναστήριο, στην οδό Φορμίωνος 245 και η δεύτερη έξω από κατάστημα με ρούχα, ακριβώς απέναντι, στην οδό Φορμίωνος 238.
Οι επιχειρήσεις ανήκουν στη σύζυγο του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Χαρδαλιά. Από τις εκρήξεις σημειώθηκαν ζημιές στις τζαμαρίες και στην είσοδο των επιχειρήσεων, ενώ επενέβη η Πυροσβεστική.
Με πληροφορίες από Ant1

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα