Ελλάδα

Αντιδράσεις στο Twitter για τις δηλώσεις Δ. Μιχαηλίδου για “πολεμοφόδια της Συρίας” στην ΑΣΟΕΕ

"Ξεσηκώθηξε" το twitter.

Parallaxi
αντιδράσεις-στο-twitter-για-τις-δηλώσεις-δ-μ-470491
Parallaxi

Η υφυπουργός εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου σε ραδιοφωνική της συνέντευξη στον Flash 99,4 σχολίασε τα γεγονότα στην ΑΣΟΕΕ δηλώνοντας μεταξύ άλλων πως «Ως κάτοικος του κέντρου και ως πολίτης της χώρας αυτής, θεωρώ αδιανόητο να υπάρχει έρευνα της αστυνομίας μέσα σε έναν δημόσιο φορέα εκπαίδευσης και να βρίσκει τα πολεμοφόδια που βρήκε. Δηλαδή μου φαίνεται τρομερό ότι υπάρχει ακόμη και αντιπαράθεση πάνω στο ζήτημα αυτό. Δεν είναι δυνατόν κάποιος συμπολίτης μας να έχει πρόσβαση σε όπλα τα οποία έχει πρόσβαση ο στρατός της Συρίας. Δηλαδή δεν μπορούμε να συζητούμε για αυτά τα πράγματα. Και μόνο ότι υπάρχουν αντιπαραθέσεις σε αυτό».

Οι δηλώσεις της υφυπουργού έκαναν τον γύρο του διαδικτύου και προκλήθηκαν αντιδράσεις με τους χρήστες στο twitter να σχολιάζουν ποικιλοτρόπως.

Μερικά από τα tweets για τις δηλώσεις τις υφυπουργού:

«Θεωρώ αδιανόητο να υπάρχει έρευνα της αστυνομίας μέσα σε 1 δημόσιο φορέα εκπαίδευσης & να βρίσκει τα πολεμοφόδια που βρήκε(…). Δεν είναι δυνατόν κάποιος συμπολίτης μας να έχει πρόσβαση σε όπλα στα οποία έχει πρόσβαση ο στρατός της Συρίας!»

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα