Ελλάδα

Απειλές για την άδεια Κουφοντίνα εξαπέλυσε ο “Ρουβίκωνας”

Απειλεί ανοιχτά στέλεχος της αναρχικής συλλογικότητας.

Parallaxi
απειλές-για-την-άδεια-κουφοντίνα-εξαπ-286880
Parallaxi

Απειλές κατά των δικαστών του τριμελούς συμβουλίου πλημμελειοδικών Βόλου που θα εξετάσουν τη χορήγηση ή μη άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα, εξαπέλυσε στέλεχος της αναρχικότητας “Ρουβίκωνα”.   

Ειδικότερα, με σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το στέλεχος υποστηρίζει πως οι τρεις συγκεκριμένοι δικαστές του Βόλου «θα πάρουν μια απόφαση που θα επηρεάσει άμεσα την ζωή του Δημήτρη, τη ζωή τη δικιά μας και τη ζωή τη δικιά τους.

«Ελπίζω να μην κόψουν αυτό το κόκκινο νήμα. Γιατί αν το κάνουν, όλα θα κοκκινίσουν» αναφέρει χαρακτηριστικά. O  Δημήτρης Κουφοντίνας έχει ξεκινήσει απεργία πείνας μετά την άρνηση των αρχών να του παρέχουν άδεια από τις φυλακές, όπου εκτίει την ποινή του για τη δράση του στην 17 Νοέμβρη.

Δείτε επίσης: Απεργία πείνας ξεκινά ο Δημήτρης Κουφοντίνας 

«Αυτήν την Πέμπτη το τριμελές συμβούλιο πλημμελειοδικών Βόλου θα αποφασίσει εάν θα έχουμε τον πρώτο νεκρό απεργό πείνας στην Ελλάδα. Η υγεία του Δημήτρη Κουφοντίνα είναι ήδη πολύ επιβαρυμένη και είναι ζήτημα αν θα αντέξει τις επόμενες μέρες. Οι τρεις συγκεκριμένοι δικαστές του Βόλου θα πάρουν μια απόφαση που θα επηρεάσει άμεσα την ζωή του Δημήτρη την ζωή την δικιά μας και την ζωή την δικιά τους. Ελπίζω να μην κόψουν αυτό το κόκκινο νήμα. Γιατί αν το κάνουν όλα θα κοκκινίσουν».

Διαβάστε σχετικά: «Ντου» του Ρουβίκωνα σε δικηγορικό γραφείο-Συνελήφθη στέλεχος 

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα