Επικαιρότητα

Απειλητικό τηλεφώνημα δέχθηκε ο Νίκος Κοτζιάς: “Θα σε εκτελέσουμε”

Δεν είναι η πρώτη φορά που δέχεται απειλές κατά της ζωής του ο Νίκος Κοτζιάς.

Parallaxi
απειλητικό-τηλεφώνημα-δέχθηκε-ο-νίκο-369515
Parallaxi

Στην αποκάλυψη πως δέχθηκε απειλητικό τηλεφώνημα από άγνωστο προέβη ο Νίκος Κοτζιάς σήμερα στο ραδιόφωνο του News 24/7. Ο πρώην υπουργός αποκάλυψε χαρακτηριστικά πως ο άγνωστος άντρας τον απείλησε πως “θα τον εκτελέσουν”. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Νίκος Κοτζιάς δέχεται απειλές για την ζωή του και έπειτα από το τελευταίο περιστατικό με την σοβαρή απειλή, η κίνηση ιδεών και δράσης ΠΡΑΤΤΩ, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

“Οι γνωστοί άγνωστοι, το παρακράτος της πολιτικής ζωής, απείλησαν σήμερα τηλεφωνικώς τον Ν. Κοτζιά, λίγες μόλις ώρες μετά την πρόταση του για έλεγχο των μυστικών κονδυλίων όλων των υπουργείων, όπως είναι τα Υπουργεία Εθνικής Άμυνας, Εσωτερικών, και ειδικότερα η ΕΥΠ.

Το ΠΡΑΤΤΩ επαναλαμβάνει το αυτονόητο: κέντρο όλων των αποφάσεων και της πολιτικής ζωής του τόπου είναι το Κοινοβούλιο. Συνεπώς, άμεση υποχρέωση μιας δημοκρατικής κυβέρνησης είναι να προχωρήσει στη δυνατότητα ειδικού κοινοβουλευτικού ελέγχου της ΕΥΠ, όπως στις περισσότερες χώρες της ΕΕ.

Επίσης, θα πρέπει να αναλογιστούν τις ευθύνες τους ΝΔ και Π. Καμμένος, που στοχοποιώντας συνεχώς τον Ν. Κοτζιά, δημιουργούν τις προϋποθέσεις ώστε άφρονες να στρέφονται εναντίον του. Δυστυχώς δεν αντιλαμβάνονται ότι η τακτική τους υποσκάπτει τη Δημοκρατία και σκάβει τον λάκκο που θα βρεθούν και οι ίδιοι.

Ο Πρόεδρος της Κίνησης δεν εκβιάζεται, δεν φοβάται, δεν τρομοκρατείται, ούτε θα υποκύψει στις παράλληλες δομές προς τη δημοκρατία που εκ φεύγουν του ελέγχου της.

Καλούμε τις αστυνομικές και δικαστικές Αρχές να αντιμετωπίσουν και να επιλύσουν άμεσα τις συστηματικές απειλές κατά του Ν. Κοτζιά και να συλλάβουν τους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς αυτών των συνεχιζόμενων απειλών.”

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα