Ελλάδα

Απίστευτη αστυνομική βία σε οικογένεια φοιτητή στην Αθήνα

Απίστευτη ιστορία απόψε στα Σεπόλια.

Parallaxi
απίστευτη-αστυνομική-βία-σε-οικογένε-610533
Parallaxi
Εικόνα αρχείου

Σοβαρό περιστατικό αστυνομικής καταστολής απόψε στα Σεπόλια. Οικογένεια τετραμελής συμμετείχε σε ειρηνική διαδήλωση. Κατά την αποχώρηση τους η αστυνομία τους ακολούθησε στην πολυκατοικία που μένουν και όπως φαίνεται από τις εικόνες των βίντεο εισέρχονται βίαια στην είσοδο της πολυκατοικίας και ξυλοκοπούν βίαια το παιδί. Όταν η μητέρα διαμαρτύρεται την ξυλοκοπούν και κείνη. Ο γιος συλλαμβάνεται και η μητέρα οδηγείται στον Ευαγγελισμό τραυματισμένη.

Σύμφωνα με την καταγγελία του «Μένουμε Ενεργοί – υγεία, συλλογικότητα, αλληλεγγύη», ο φοιτητής είναι μέλος του ΑΝΤΑΡΣΥΑ και μέλος του φοιτητικού συλλόγου Τοπογράφων ΕΜΠ και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη ΓΑΔΑ, ενώ ο πατέρας έχει διακομιστεί στο νοσοκομείο.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο αξιωματικός υπηρεσίας στο Α.Τ. Κολωνού, επειδή το περιστατικό ξέφευγε από την αρμοδιότητα του, έδωσε εντολή να μεταφερθεί ο συλληφθείς στην Κρατική Ασφάλεια η οποία χειρίζεται τις υποθέσεις προσαχθέντων και συλληφθέντων στα γεγονότα που διαδραματίστηκαν σήμερα.

Το βίντεο με όσα απίστευτα έγιναν στο σπίτι της οικογένειας

Ο πατέρας και η κόρη πηγαίνουν στο αστυνομικό τμήμα Κολωνού για να δουν τον συλληφθέντα. Ο πατέρας δέχεται στο αστυνομικό τμήμα επίθεση και παθαίνει καρδιακό επεισόδιο. Οδηγείται στον Ευαγγελισμό όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος. Η κόρη σερνόμενη στο δρόμο συλλαμβάνεται και κείνη με παρόντες μάρτυρες.

Όταν η δικηγόρος της οικογένειας ζητά να δει στο αστυνομικό τμήμα τον νεαρό της λένε ότι δεν γίνεται διότι θα μεταφερθεί στο αστυνομικό τμήμα της Κυψέλης όπου μέχρι αυτή την ώρα δεν της έχει επιτραπεί να δει τον πελάτη της.

Η καταγγελία της συλλογικότητας «Μένουμε Ενεργοί – υγεία, συλλογικότητα, αλληλεγγύη» .

Ξυλοδαρμούς και συλλήψεις από την αστυνομία σε ολόκληρη οικογένεια κάτω από το σπίτι της! Ο γιος φώναζε «ψωμί-παιδεία-ελευθερία».

Δυνάμεις καταστολής χτύπησαν τετραμελή οικογένεια έξω από το σπίτι της στα Σεπόλια μετά από διαδήλωση πολιτικών οργανώσεων και εργατικών σωματείων στο σταθμό Λαρίσης!

Αφού στρίμωξαν τον γιο, μέλος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και της νΚΑ, στην πυλωτή του σπιτιού του, η αδερφή του, η μητέρα και ο πατέρας του προσπάθησαν να τον προστατεύσουν και να διαμαρτυρηθούν και ξυλοκοπήθηκαν κι αυτοί!

Αυτή τη στιγμή ο γιος βρίσκεται στη ΓΑΔΑ και ο πατέρας βρίσκεται στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ και πιθανώς και όλη η οικογένεια να βρεθεί υπό σύλληψη! Η δικηγόρος που τραβά το βίντεο της σύλληψης του γιου δεν παίρνει ποτέ απάντηση για τον λόγο της προσαγωγής.

Τα λεφτά που κόβουν από υγεία και παιδία τα δίνουν σε αυτή την αστυνομία. Και με αυτή την αστυνομία γιόρτασε η κυβέρνηση και ο Χρυσοχοϊδης το Πολυτεχνείο. Όπως ακριβώς και οι πολιτικοί πρόγονοί τους.

Άμεση απελευθέρωση των συλληφθέντων!

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα