Επικαιρότητα

Αποκαλυπτικός ο Πάνος Καμμένος για την υγεία του και την πολιτική

Μεταξύ άλλων μίλησε για την συμφωνία των Πρεσπών και την νύχτα των Ιμίων.

Parallaxi
αποκαλυπτικός-ο-πάνος-καμμένος-για-τη-551289
Parallaxi
Εικόνα Στιγμιότυπο Βίντεο Ant1

Καλεσμένος στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω στον ANT1 βρέθηκε χθες το βράδυ ο Πάνος Καμμένος, και μιλώντας στο Νίκο Χατζηνικολάου υπήρξε αποκαλυπτικός μεταξύ άλλων για την συμφωνία των Πρεσπών, την νύχτα των Ιμίων αλλά και για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Για την συμφωνία των Πρεσπών δήλωσε: «Την κυβέρνηση δεν μπορούσα να την ρίξω. Οι άνθρωποι οι δικοί μου με είχαν πουλήσει από πριν. Έκανα μεγάλη προσπάθεια να μην κυρωθεί η Συμφωνία των Πρεσπών. Μου έλεγαν και ο Κοτζιάς και ο Τσίπρας πως τα Σκόπια δεν θα τηρούσαν τη Συμφωνία και δεν θα φτάναμε στην υπογραφή. Αλλά τελικά και στην υπογραφή φτάσαμε και τα Σκόπια δεν τηρούν την Συμφωνία, γι αυτό το λόγο λέω πως είναι μια άκυρη συμφωνία. Εγώ έφυγα από την πολιτική σκηνή μετά την υπογραφή της Συμφωνίας και οι “Μακεδονομάχοι” τελικά την τίμησαν. Η συμφωνία μου με τον Τσίπρα έγινε πάνω στην κρίση. Ο Τσίπρας ήταν Αριστερός αλλά δεν ήταν ΠΑΣΟΚ. Τηρήσαμε όλα όσα είχαμε συμφωνήσει από την αρχή εκτός από τις Πρέσπες».

Επίσης,  Ο Πάνος Καμμένος αναφέρθηκε στον Γιάννη Βαρουφάκη τονίζοντας: «Eίχε συμφωνήσει με τον Σόιμπλε να πάρουμε 80 δισ. και να φύγουμε από την ευρωζώνη. Στις ταινίες μόνο ήθελε ο Βαρουφάκης να παραμείνουμε στην Ευρωζώνη. Ακολουθούσε τη γραμμή Σόιμπλε. Αυτό που εσείς λέτε μνημόνιο ήταν η συμφωνία που έσωζε την Ελλάδα. Ήταν η ύστατη συμφωνία και ευτυχώς την πετύχαμε με τη βοήθεια των Αμερικανών και την εμπλοκή των Γάλλων. Μετά από αυτό, είπαμε με τον Τσίπρα πως πρέπει να λάβουμε νέα λαϊκή εντολή και πήγαμε σε εκλογές. Εκεί ο λαός αποφάσισε να μας επιτρέψει να συνεχίσουμε να κυβερνούμε»

Ενώ σχολίασε επίσης το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε: «Μου συμβαίνει συχνά πια να με περνούν για τον δίδυμο αδελφό μου.Ποτέ δεν ήμουν έτσι αδύνατος. Πέρασα μια μικρή περιπέτεια με την υγεία μου και αποφάσισα να τα αλλάξω όλα. Έκανα ένα χειρουργείο που με βοήθησε στο να αλλάξω τον τρόπο ζωής μου. 28 χρόνια στη Βουλή και εφτάμισι χρόνια υπουργός, ιδίως στο Υπουργείο Άμυνας τα τελευταία τεσσερισήμισι χρόνια, αλλά και στην κυβέρνηση μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα σε μια περίοδο δύσκολη, ήταν μια περίοδος που μόνος τον εαυτό σου δεν μπορούσες να κοιτάξεις και την οικογένεια σου.Έκανα μια διόρθωση, μια χειρουργική επέμβαση και αφαίρεσα ένα μεγάλο κομμάτι από το στομάχι μου οπότε αυτό με βοήθησε να χάσω κάποια κιλά και να αλλάξω τη ζωή μου. Επί τεσσερισήμισι χρόνια δεν κοιμήθηκα περισσότερες από δυο ώρες».

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα