Διεθνή

Απολύθηκε από σειρά ο Κρις Νοθ – Τον αδειάζουν οι πρωταγωνίστριες του Sex&The City

Μετά τις εις βάρος του καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις.

Parallaxi
απολύθηκε-από-σειρά-ο-κρις-νοθ-τον-αδ-860280
Parallaxi

Παρελθόν αποτελεί πλέον ο ηθοποιός Κρις Νοθ από τη σειρά “The Equalizer” του CBS, καθώς δεν θα συμμετέχει πλέον σε αυτό, εξαιτίας καταγγελιών που υπάρχουν σε βάρους για σεξουαλικές επιθέσεις εναντίον δύο γυναικών.

Ο Κρις Νοθ, ωστόσο, αρνείται τους ισχυρισμούς λέγοντας το εξής:

«Οι κατηγορίες εναντίον μου, έγιναν από άτομα που γνώρισα πριν από χρόνια, ακόμη και δεκαετίες και είναι κατηγορηματικά ψευδείς. Αυτές οι ιστορίες θα μπορούσαν να ήταν πριν από 30 χρόνια ή πριν από 30 ημέρες – όχι πάντα σημαίνει όχι – αυτό είναι μια γραμμή που δεν πέρασα. Οι συναντήσεις ήταν συναινετικές. Είναι δύσκολο να μην αμφισβητηθεί ο χρόνος που βγαίνουν αυτές οι ιστορίες. Δεν ξέρω με βεβαιότητα γιατί βγαίνουν στην επιφάνεια τώρα, αλλά αυτό που ξέρω είναι πως δεν επιτέθηκα σε αυτές τις γυναίκες»

Το CBS και η Universal Television, ως εταιρεία παραγωγής της σειράς, ανακοίνωσαν στο CNN την Δευτέρα, πως ο ηθοποιός δεν θα συμμετέχει στα γυρίσματα άλλων επεισοδίων και η απόφαση αυτή τίθεται άμεσα σε ισχύ.

Στο «The Equalizer», ο ηθοποιός υποδύεται τον πρώην διευθυντή της CIA, William Bishop, με την Queen Latifah να πρωταγωνιστεί. Το CNN αναφέρει πως ο ηθοποιός θα εμφανιστεί ξανά σε ένα επερχόμενο επεισόδιο της σειράς που έχει ήδη γυριστεί, ενώ θα υπάρξουν και μελλοντικές επαναλήψεις επεισοδίων που έχουν ήδη προβληθεί.

Επιπλέον, ο Νοθ έχει σταματήσει την συνεργασία του με το πρακτορείο ταλέντων του, το A3 Artists Agency, σύμφωνα με δήλωση εκπροσώπου του πρακτορείου. Ακόμη, σταματά να προβάλλεται ένα viral διαφημιστικό σποτ με τον ηθοποιό σε συνεργασία με την εταιρεία Pelοton, που μόλις είχε κυκλοφορήσει.

Τέλος, οι πρωταγωνίστριες και παραγωγοί του «And Just Like That» Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Σίνθια Νίξον και Κριστίν Ντέιβις εξέδωσαν μια δήλωση μέσω των κοινωνικών δικτύων, το βράδυ της Δευτέρας, αναφέροντας τους ισχυρισμούς για πρώτη φορά.

Χαρακτηριστικά είπαν, «Είμαστε βαθιά λυπημένοι που ακούμε τις κατηγορίες εναντίον του Νοθ. Υποστηρίζουμε τις γυναίκες που εμφανίστηκαν και μοιράστηκαν τις οδυνηρές εμπειρίες τους.  Γνωρίζουμε ότι πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να γίνει και τις επαινούμε γι’ αυτό.»

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα