Διεθνή

Τόκιο: Αποσύρθηκε και από τον τελικό ασκήσεων εδάφους η Μπάιλς

Απίστευτο ξέσπασμα πυγμάχου.

Parallaxi
τόκιο-αποσύρθηκε-και-από-τον-τελικό-ασ-794570
Parallaxi

Αποσύρθηκε και από τον τελικό ασκήσεων εδάφους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο η Σιμόν Μπάιλς.

Υπενθυμίζεται ότι, η εξαιρετική αθλήτρια αποσύρθηκε και από τους τελικούς της γυμναστικής στο άλμα γυναικών και στους ασύμμετρους ζυγούς.

Τώρα, η ίδια μένει να αποφασίσει εάν θα λάβει μέρος στο τελευταίο αγώνισμα, αυτό της δοκού ισορροπίας, που προγραμματίζεται να τελεστεί την Τρίτη, 10 Αυγούστου.

Στον τελικό ασκήσεων εδάφους η Μπάιλς θα αντικατασταθεί από την Βρετανή Τζένιφερ Γκαντίροβα.

Η 24χρονη αθλήτρια αποσύρθηκε για «ιατρικούς λόγους», κατά την ομοσπονδία γυμναστικής των ΗΠΑ.

Πάντως, η Σιμόν Μπάιλς επανέφερε στο τραπέζι το θέμα της ψυχικής υγείας των αθλητών, τονίζοντας τους λόγους για τους οποίους αποσύρθηκε.

Ολυμπιακοί Αγώνες: Απίστευτο ξέσπασμα πυγμάχου 

Στο μεταξύ, ο Γάλλος Μουράντ Αλίγεφ φαίνεται να έκανε κακή εντύπωση κατά την εμφάνισή του στους Αγώνες.

Ο ίδιος μετά τον αποκλεισμό του στον προημιτελικό της πυγμαχίας στη βαριά κατηγορία ξέσπασε με τον χειρότερο τρόπο χτυπώντας την κάμερα.

Ιστιοπλοΐα: 9η η Καραχάλιου στην τελική κατάταξη. Το χρυσό μετάλλιο η Άννε-Μαρί Ρίντομ

Την 9η θέση στην τελική κατάταξη στην κατηγορία σκαφών Laser Radial, στους 32ους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, κατέλαβε η Βασιλεία Καραχάλιου. Αν και την Κυριακή (1/8) έκανε την καλύτερη εμφάνισή της τερματίζοντας στην 3η θέση στην κούρσα μεταλλίων (Medal Race), η Ελληνίδα ιστιοπλόος είχε σύνολο 112 βαθμούς ποινής, με αποτέλεσμα να ολοκληρώσει την παρουσία της στην Ιαπωνία, στην 9η θέση.

Η Καραχάλιου ήταν 2η στην 1η ιστιοδρομία, 19η στη 2η, 6η στην 3η, 1η στην 4η, 21η στην 5η και στην 6η, 9η στην 7η, 26η στην 8η, 19η στην 9η και 8η στη 10η.

Η Άννε-Μαρί Ρίντομ από τη Δανία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο. H «χάλκινη» στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο τερμάτισε 7η στην κούρσα μεταλλίων (Medal Race), αλλά οι συνολικές κατατάξεις της στις 10 ιστιοδρομίες που είχαν προηγηθεί την έφεραν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, με 78 βαθμούς ποινής.

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η Γιοσεφίν Όλσον από τη Σουηδία με 81 βαθμούς ποινής, ενώ το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Μαρίτ Μπόουβμεεστερ από την Ολλανδία, με 83 βαθμούς ποινής.

Την 33η θέση στη γενική κατάταξη κατέλαβε η Κύπρια Μαριλένα Μακρή με 227 βαθμούς ποινής.

Εκτός τελικού η Σκαρβέλη στη σφυροβολία

Τέλος, τη 10η θέση με καλύτερη βολή στα 69.01 μ. κατέλαβε η Σταματία Σκαρβέλη στο Α΄ προκριματικό γκρουπ της σφυροβολίας γυναικών και τη 18η στο σύνολο, κατά την 3η ημέρα των αγώνων στίβου.

Αξιοσημείωτο είναι ότι, η νεαρή αθλήτρια, πέτυχε 68.70 μ. στην πρώτη προσπάθειά της. Η τρίτη της προσπάθεια κρίθηκε ως άκυρη.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός Τόκιο η Οκαγκμπάρε – Βρέθηκε θετική σε έλεγχο ντόπινγκ

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα