Ελλάδα

Αρναούτογλου: Τι καιρό θα κάνει ανήμερα των εκλογών

Ζέστη αλλά και αστάθεια – Η πρόγνωση για αύριο

Parallaxi
αρναούτογλου-τι-καιρό-θα-κάνει-ανήμερ-1006706
Parallaxi

Ανεβαίνει η θερμοκρασία με μεγαλύτερα διαστήματα ηλιοφάνειας, αλλά όχι παντού. Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου από το πρωί του Σαββάτου σε ολόκληρο Αιγαίο, την Κρήτη, την Αττική και την Εύβοια θα έχουμε ήλιο και στα δυτικά – ΒΔ σύννεφα.

Μάλιστα από το μεσημέρι και μετά θα έχουμε βροχές έως και μέτριας έντασης, ενώ θα συννεφιάσει και στην Αττική. Το βράδυ θα έχουμε επίσης τοπικές βροχές σε ΒΔ περιοχές ίσως και στη Θεσσαλία – Μακεδονία.

Η θερμοκρασία στα κεντρικά θα φτάσει τους 22 βαθμούς στα βόρεια από 16 έως 21 και στα νότια στους 22.

Στην Αττική, θα έχουμε λίγα σύννεφα και στα σταδιακά θα πυκνώσουν χωρίς να μπορούν να δώσουν φαινόμενα. Η θερμοκρασία από 13 έως 23 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη, θα έχουμε επίσης λίγα σύννεφα το πρωί ωστόσο στα δυτικά της περιφέρειας θα πυκνώσουν προς το βράδυ. Η θερμοκρασία από 14 έως 19 βαθμούς.

Την Κυριακή, στα δυτικά θα έχουμε σύννεφα και συγκεκριμένα από το κεντρικό και βόρειο Ιόνιο μέχρι την Μακεδονία και την Θράκη. Η ίδια κίνηση θα συνεχιστεί και την υπόλοιπη μέρα και ο καιρός θα είναι άστατος δίνοντας βροχές ή μπόρες σε Θράκη, Μακεδονία, κεντρική και βόρεια Θεσσαλία, αλλά και στο βόρειο Ιόνιο. Οι μπόρες δεν θα εκδηλώνονται όλη την ημέρα, αλλά θα πρόκειται για πέρασμα. Στην υπόλοιπη χώρα θα έχουμε λιακάδα.

Τη Δευτέρα, θα απλώνονται επίσης σύννεφα από τα δυτικά στα ΒΑ και μέχρι το απόγευμα φαινόμενα θα έχουμε στα ΒΔ της χώρας.

Την Τρίτη θα έχουμε ένα 3ωρο -4ωρο πέρασμα στα δυτικά, οι οποίες δεν θα φτάσουν στα ανατολικά.

Πάντως τα πρώτα 30αρια θα έχουμε στα νότια της χώρας τη Δευτέρα, ενώ από την Τρίτη θα πέσει η θερμοκρασία σε φυσιολογικά επίπεδα, ενώ για την ημέρα των εκλογών ο καιρός δεν φαίνεται ιδιαίτερα άσχημος καθώς ίσως εκδηλωθούν κάποιες μπόρες και καταιγίδες στα ηπειρωτικά, βόρεια και ημι-ορεινά με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 25-27 βαθμούς στα ηπειρωτικά και στους 23-25 στα νησιά.

Αναλυτικά ο καιρός από τον Σάκη Αρναούτογλου:

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα